Blog

12 Ieșiri în București pentru copii și părinți

12 Ieșiri în Familie

București – 20-22 Iulie

Recomandări GOKID!

 

Se anunță un weekend cu puține momente însorite și mari șanse de precipitații. De aceea GOKID! ți-a pregătit o listă cu 12 recomandări de evenimente pentru un weekend kid-friendly în 20-22 iulie: spectacole, târguri, festivaluri și alte evenimente speciale, toate indoor, departe de ploaie și vreme mohorâtă.

 

VINERI | 20 IULIE 2018

 

ATELIER

  1. Cum poți învăța mai ușor, dacă nu prin povești și jocuri? Terapia cu povești te invită la un atelier de Inteligența emoțională prin povești și jocuri, potrivit copiilor între 6 – 12 ani, care îi va ajuta pe aceștia să învețe despre gestionarea emoțiilor, empatie, valori de viață, o bună relaționare, stimă de sine și încredere.

 

REATREAT HOLISTIC

  1. România Healing te așteaptă în familie la un weekend de relaxare și reconectare cu natura, într-un loc perfect pentru a ne detașa de zgomotul orașului și de A Fi împreună în natură. La granița dintre Muntenia și Transilvania, la doar două ore de București este organizat un mediu în care familiile au ocazia de a petrece un weekend simplu, cu oameni asemenea, cu copii liberi și mâncare făcută pe foc, la ceaun.

 

WORKSHOP DE COMUNICARE

  1. Ți s-a întâmplat și ție să te enervezi și să te cerți chiar și cu persoanele pe care le iubești? Îți dorești să ai relații în care să comunici cu adevărat, să te simți pus în valoare, împlinit? Vrei să te afirmi așa cum ești și să îți crești încrederea în tine însuți? Centrul AmaneSer ne invită la Te iubesc, dar uneori nu te suport! – un workshop de comunicare relațională cu Cati Călin, psiholog și trainer în comunicare relațională cu Metoda ESPERE®.

 

SÂMBĂTĂ | 21 IULIE 2018

 

ATELIERE

  1. Muzeul Satului ne propune Atelierele de Educație Muzeală – Plantează și Vizitează, o serie de ateliere prin care vizitatorii sunt invitați să învețe despre plante, despre proprietățile lor și modul de cultivare. Prin muzeu vor fi amenajate parcele în gospodării aparținând diverselor zone ale țării, iar participanții vor avea posibilitatea să-și îngrijească propria grădină.

 

  1. La Muzeul Naţional al Literaturii Române au loc ultimele programe Da’DeCe are literatura muzeu în iulie, în care copiii de 6-8 ani însoțiți de părinți pot să viziteze muzeul în prezența unui educator muzeal care va propune jocuri, povești, discuții în care variantele copiilor sunt cele bune, iar cuvintele sunt în rolul principal.

 

TEATRU & ATELIERE

6. Teatrul Ion Creangă continuă stagiunea estivală în parcurile din București. Scena ambulantă a Teatrului poposește timp de două zile, pe 21 și 22 iulie, în Parcul Crângași din Sectorul 6 al Capitalei, unde cei mici, însoțiți de părinți și bunici, se vor putea bucura de o nouă sesiune de teatru și ateliere pe teme istorice.

 

FESTIVAL

  1. După succesul primelor opt ediții, care au reușit să strângă anual peste 20.000 de participanți în doar patru zile de festival, FITSB extinde programul la o lună de evenimente și devine astfel cel mai mare festival de teatru de stradă din România. Vezi programul B-Fit in the Street! 2018 în weekend 21-22 iulie.

 

TÂRGURI

  1. Dacă sunteți cu sufletul în alte locuri, aducem puțin exotic, puțin misterios și puțin de departe la Grădina cu călătorii, târg mare cu artiști și artizani pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă, ca pe suvenirurile din vacanțe.

 

  1. De vineri până duminică Muzeul Național al Țăranului Român ne așteaptă la Nedeie – Targ’șor de vară cu demonstrații de tesut, încondeiat ouă, modelaj cu ceară, împletituri din lavandă, sculptura în lemn, pictură pe ceramică, icoane, bijuterii, tors, cusut, pictură pe suport textil, pictură vitralii.

 

DUMINICĂ | 22 IULIE 2018

 

FILME

10. În weekend la Cinema Elvire Popesco vedem Filme pentru Întreaga Familie. De la orele 12:00 rulează Operațiunea Ham-Ham (+5 ani) iar de la 14:00 filmul Peter Iepurașul (+5 ani). Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului precum și din locațiile partenere.

 

FESTIVAL

11. După succesul primelor opt ediții, care au reușit să strângă anual peste 20.000 de participanți în doar patru zile de festival, FITSB extinde programul la o lună de evenimente și devine astfel cel mai mare festival de teatru de stradă din România. Vezi programul B-Fit in the Street! 2018 în weekend 21-22 iulie.

 

TEATRU

  1. Basmele și poveștile pentru copiii care au rămas în București prind viață duminica la Trattoria Buongiorno Arena! Dacă vremea ține cu noi, piesa de teatru se va juca pe terasă. Nu vă faceți griji dacă vremea nu va fi frumoasă, căci ne vom muta în interior până numărați la 10 :). Avem întâlnire cu un personaj tare îndrăgit de toți copiii, o fetiță prietenoasă și isteață: Scufița Roșie.

 

ȘCOALĂ DE VARĂ

13. Au început înscrierile la CLUBUL DE VARĂ! Haideți cu noi, să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare, la Clubul Copiilor Isteți din zona 1 Mai – Turda, situat într-o zonă rezidențială si ușor accesibilă, într-o clădire nouă și foarte luminoasă! V-am pregătit multă distracție și activități frumoase: ateliere de știință și creație, activități artistice, muzică și dans, activități în aer liber, excursii, multe jocuri și voie bună!