Blog,  Uncategorized

Activități de weekend 31 martie – 1 aprilie

 

Partenerul nostru media, Gokid vă propune să petreceți weekend-ul de Florii (31 martie – 1 aprilie) în familie, de aceea vă recomandă câteva evenimente prietenoase cu preocupările și interesele întregii familii.

 GoKid a pregătit pentru voi, ca de fiecare dată, o listă generoasă de târguri de Florii şi alte idei de ieşiri în familie: ateliere, spectacole, filme şi piese de teatru.

 

Sâmbătă – 31 martie 2018

Ateliere

 •  La Gelato & Bread Worshops aveți ocazia perfectă să bucătăriți în familie, cu drag și spor, deserturi delicioase. La final primiți și o diplomă care să atesteze competențele acumulate. În plus, se lasă cu distracție și multă voie bună.

 

 • Clay Play Ceramică te invită la o oră de lucru la roata olarului, unde aveți posibilitatea să faceți cunoștință cu un meșteșug vechi de mii de ani. Activitatea este potrivită pentru copiii de peste 8 ani, dar și adulți curioși din fire și creativi. Timp de o oră puteți descoperi tainele olăritului, sub supravegherea unui trainer.

 

 •  Clubul Copiilor Isteți dă startul unui  nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale. În cadrul acestor ateliere, copilul tău își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de vârstă al copiilor, fiind desfășurate conform nevoilor și specificului fiecărui copil.

Teatru

 • Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna şi la Podul lui Sfredeluş cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani “Hârtii Jucării”. Spectacolul este sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de Educație Timpurie, sustinator a numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

 

 •  Teatrul Coquette vă invită la spectacolul Păzitoarea de gâște și Falsa Prințesă. Realizat după frumosul basm “Povestea celor două prințese” al Fraților Grimm, spectacolul aduce cu siguranță zâmbetul pe fețele micuților spectatori.

Spectacole

 • Alege să-ți petreci weekendul într-un mod sănătos și distractiv!  Circul ”As” vă invită la o ședință de salinoterapie și spectacol de poveste, în cadrul Salinei by ABC! Pe durata unei ore, Circul As vă va încânta cu jonglerii, numere de magie și multe surprize interactive, timp în care ionii de sare vă vor ajuta să vă îmbunătățiți respirația și vor acționa pozitiv asupra imunității voastre.

 

 • Basme cu Cai a creat un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu Făt Frumos, JumatateDeOmCalarePeJumatateDeIepureSchiop, Calul Nazdravan,copii si o vrajitoare zburatoare. Organizat ca de obicei sub forma unui basm realizat filmic, spectacolul “Baba Samca, Talpa Iadului” doreste să le facă cunoștință copiilor cateva informatii si personaje din mitologia romaneasca. 

Târguri

 • Sărbătorile Pascale și luna aprilie aduc motivație, soare, energie pozitivă, dăruire, ținute colorate și vesele, planuri pentru vacanță şi cȃte şi mai cȃte. La Bounty Fair #33, ediția de Florii și Paști, vei găsi un tȃrg care reuneşte aproximativ 60 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu.

 

 • De peste 20 de ani, Muzeul Național al Țăranului Român își așteaptă vizitatorii, timp de trei zile,  la primul târg de meșteri de peste an. La Târgul de Florii participă încondeietoare, țesătoare, cusătorese, împletitoare, olari, iconari, lingurari, pielari, rudari… meșteri vechi, care și-au dovedit iscusința de-a lungul timpului și care duc mai departe tradiția meșteșugului lor.

 

Duminică – 1 aprilie 2018

Târg

 • După o iarnă hotărâtă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” aduce soarele prin intermediul târgului tradițional de Florii. Sunteți așteptați cu mic, cu mare, să vă bucurați de două zile cu vreme frumoasă și produse tradiționale românești, aduse de meșteri renumiți din toată țara: ii, icoane, ceramică, flori, produse din gastronomia tradițională și multe altele.

Curs

 • Începe o noua grupa la PsihoArmonie, cursul de dezvoltare personală pentru copii de 3-6 ani şi 7-11 ani, cu psihologul Miriam Moroianu, la Centrul PsihArt. Prin intermediul acestuia, copilul va conștientiza propriile trairi, va invata sa le exprime adecvat, ajungand astfel sa gestioneze intr-un mod sanatos conflictele interioare specifice varstei.

Film

 • Cinema Elvire Popesco vă invită la filmul Peter Rabbit, adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

 

 

Pentru mai multe detalii, click aici.