Activitati editia 31: Martisor,  Blog

Activitati pentru copii @Bounty Fair #31: Editie de Martisor

muuulte_atelier_februarie_martisor_web

 

Printre procuparile Bounty Fair se numara si modalitatea in care cei mici isi petrec timpul liber sau procesul prin care acestia asimileaza informatii si cunostinte. De aceea, ofera copilului din tine sau din familia ta, acces la educatie non-formala prin intermediul atelierelor de creatie.

In esenta, Bounty Fair aduce impreuna la editia #31, editie de Martisor, 12 ateliere de creatie cu tematici variate dedicate primaverii si prietenoase cu preocuparile si pasiunile juniorilor tai. Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginatie, creativitatii, atentiei si socializarii celor mici.

Cand? 24-25 februarie 2018

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti

Atelierele se desfasoara permanent pe durata evenimentului Bounty Fair si se adreseaza copiilor de peste 3 ani. Trainerul va adapta complexitatea acestuia in functie de varsta copilului.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei/persoana/zi, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook

Activitatile au loc in cadrul evenimentului Bounty Fair, in zona de ateliere.

 

ch'artist_atelier_februarie_martisor_web

Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio inseamna, mai inainte de toate, iubirea pentru arta si mestesug. Povestea de primvara ChArtist se scrie cu daruri magice, zane, spiridusi, casute feerice si numeroase alte suveniruri cu dubla functionalitate. Veti picta si veti lua acasa, obiectele proaspat decorate dupa imaginatia proprie, veti rade mult si veti crea amintiri pretioase la atelierul de pictura pe ceramica.

Durata: aproximativ 15 minute

Pret: 5 – 25 lei (variaza in functie de dimensiune si complexitate)

 

 

 

eliza-trifan_Ravelai_februarie_martisor_web

Pentru micile balerine din viata ta sau chiar pentru visul din copilarie, Eliza Trifan de la Ravelai a pregatit cu drag si inspiratie, un atelier dedicat construirii propriei balerine. Eliza te asteapta cu planse, tutu, culoare, sclipici si indrumare, tu trebuie sa vii doar cu veselie, zambet si creativitate.

Durata: 15 minute

Pret: 15 lei

 

 

 

Zonta_atelier_februarie_martisor_web

Atelierele Zonta te asteapta sa descoperi vasta lumea a creatiei si sa pictezi propriile martisoare sau brose, pe lemn sau ceramica: bufnite, cosari, potcoave, flori sau vestitorii primaverii. Nu lipsesc nici plansele de colorat si pictat cu printese, zane, pirati, flori si personajele copilariei. Vino si fa cunostinta cu universul Zonta.

Durata: 30 minute (variaza in functie de dimensiune si complexitate)

Pret: 15 lei (variaza in functie de dimensiune si complexitate)

 

 

 

Sarang-Hangug---사랑-한국_atelier_februarie_martisor_web

Primavara incepe … cu o felicitare!
Cum? Consideri ca felicitarile sunt demodate?  Asociatia Culturala Sarang Hanguk te provoaca sa iti amintesti sau sa iti iamginezi cat de placut este sa primesti o felicitare facuta de mainile unui copil. Felicitarea ilusteaza un buchet de inimioare si este personalizata de fiecare copil cu mesaje care iti vor ajunge la suflet. Din cartoane si coli colorate, cu lipici, sclipici, creioane cerate si carioci, juniorii sau chiar tu vei realiza cele mai frumose felicitari de 1 Martie.

Durata: 30 minute

Cost: 15 lei

 

 

 

Sabbiarelli_web

Planse de colorat, particule albe naturale din marmura de Carrara, coloranti eco-compatibili, creativitate, originalitate si atentie, intr-un cuvant – Sabbiarelli. Alege pentru cei mici un atelier educativ si formativ,  privind contactul cu mediul inconjurator si invatarea experientiala.

Durata: 30 minute

Cost: 15 lei

 

 

 

Colorvelvet.ro_atelier_februarie_martisor_web

Colorvelvet te invita sa-ti dezvolti abilitatile creative si atentia pentru detalii prin participarea la un atelier despre colorat, culoare si catifea. Vino sa descoperi alaturi de copilul tau, arta picturii pe planse de catifea.

Durata: 30 minute

Pret: incepe cu 15 lei (depinde de plansa aleasa si dificultate)

 

 

 

Asociatia-Artia_atelier_februarie_martisor_web

 Asociatia Artia revine la Bounty Fair cu atelierul de pictura pe apa. Doritorii vor putea picta pe apa, iar mai apoi vor imprima creatia pe diferite forme de lemn sau hartie. Vino si lasa-te surpins de tehnica picturii pe apa, creand cele mai colorate si atragatoare combinatii.

Durata: 20-30 minute

Pret: 5 – 25 lei

 

 

 

daruri-faine_atelier_februarie_martisor_web

Te invitam sa iei parte la atelierul de personalizat martisoare sub forma de ie. Claudia de la Daruri faine va fi alaturi de participanti cu sugestii creative pentru pictat si decorat cu motive din traditia romaneasca.  Aceste martisoare sunt alegerea perfecta pentru oferit in dar, femeilor dragi din viata ta cu ocazia venirii primaverii, in special pentru ca sunt realizate cu drag si pasiune chiar de tine.

Durata: 20 minute

Pret: 10 lei pentru 2 martisoare

 

 

 

donut-workshop_atelier_februarie_martisor_web

Cei mici sau chiar si cei mai mari sunt bineveniti sa cunoasca metoda Seed Art, alaturi de Donut Workshop. Participantii au posibilitatea de a crea diverse planse inpirate de natura si venirea primaverii.

Durata: 10-20 minute

Pret: 15 lei

 

 

 

Wico_atelier_februarie_martisor_web

Atelier Wiko te invita sa descoperi tehnica Window Color care permite realizarea stickerelor decorative care se lipsesc pe sticla si ceramica. Este un atelier distractiv atat pentru copii, cat si pentru adulti. Cei mari pot realiza stickere pentru masina si pot astfel sa faca un cadou trasnit soferitei dragi!

Durata: 30 minute

Pret: intre 10- 25 lei

 

 

 

vegArt_atelier_februarie_martisor_web

Alaturi de echipa Vegart copiii vor descoperi universul naturii si se vor familiariza cu lumea plantelor. Echipa Vegart va va indruma, povesti si ajuta sa creati propria poveste prin intermediul plantelor si florilor de primavara,  atat cu accesorii cat si cu materiale reciclate (hartie, carton, plastic, etc).

Durata: 15-20 minute

Pret: 15-25

 

 

 

Teli-Juravle_atelier_februarie_martisor_web

Teli Iacsa te invita sa invelesti in matase si dragoste, inimioare din lemn de plop. Teli aduce hartie de matase, acrilice, markere, imaginatie si lipici, tu ce aduci? Ce zici, de zambete, veselie si soare?

Durata: 20 -30 minute

Pret: 20 lei

 

 

 

Activitatile au loc in cadrul evenimentului Bounty Fair, in zona de ateliere.

Cand: 24-25 februarie 2018

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Atelierele se desfasoara permanent pe durata evenimentului si se adreseaza copiilor de peste 3 ani. Trainerul va adapta complexitatea acestuia in functie de varsta copilului.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei/persoana/zi, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #31