Blog,  Ediția 34

Activitati pentru copii @Bounty Fair #34

Printre procupările Bounty Fair se numără și modalitatea în care cei mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează informații și cunoștințe. De aceea, oferă copilului din tine sau din familia ta, acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație și pieselor de teatru educative.

 

În esenta, Bounty Fair aduce împreună la editia#34 – editie de shopping creativ in aer liber : 16 ateliere de creație cu tematici variate și prietenoase cu preocupările și pasiunile juniorilor tăi. Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginației, creativității, atenției și socializării celor mici.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook

 


Atelierele Zonta

 

Atelierele Zonta te asteaptă să descoperi vasta lume a creației și să pictezi obiecte amuzante și decorative pe lemn sau ceramică inspirate de vară și culorile ei puternice. Toate obiectele așteaptă cu nerăbdare să fie pictate de mânuțe dibace. Cu siguranță vei găsi un obiect sau activitate pe placul tău, așa că vino sa faci cunoștință cu universul Zonta.

 

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei


 

Atelier de Window Color

Atelier WiKo te invită să descoperi tehnica Window Color, care permite realizarea stickerelor colorate care se lipesc pe sticlă și ceramică, construind un decor creativ și educativ. Este un atelier distractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți, având ocazia sa vă creați cel mai bun prieten din lumea felinelor sau din pădure, dar și personaje atent conturate și construite. Cei mari pot realiza stickere pentru mașină și pot face un cadou trăsnit și plin de suflet și culoare pentru cei dragi!

 

Durată: 30 minute

Preț:  10- 25 lei


 

Atelier O poveste într-un ghiveci

 

Alături de echipa Vegart, copiii vor descoperi universul naturii și se vor familiariza cu lumea plantelor și a florilor. Echipa Vegart vă va îndruma, povesti și ajuta să creați propria poveste prin intermediul plantelor și florilor de primăvară,  atât cu accesorii cât și cu materiale reciclate (hârtie, carton, plastic, etc).  Astfel, aveți ocazia ideală pentru a crea un cadou verde de viu pentru persoanele dragi.

 

Durată: 15-20 minute

Preț: 15-25 lei

 


Atelier Sabbiarelli

 

Planșe de colorat, particule albe naturale din marmură de Carrara, coloranți eco-compatibili, creativitate, originalitate și atenție, într-un cuvânt – Sabbiarelli. Alege alături de cei mici un atelier educativ și formativ,  privind contactul cu mediul înconjurător și învățarea experiențială. Este un atelier potrivit pentru toate vârstele. Cei mici pot experimenta o tehnica nouă de colorat și pot învăța sau repeta culorile în același timp, iar cei mari se pot distra și petrece timp productiv alături de juniorii familiei.

 

Durată: 30 minute

Preț: 15 lei

 


Atelier Origami

 

Un pătrat colorat de hârtie poate părea lipsit de semnificație, dar dacă, prin magie, pliezi hârtia de cinci ori, țup-țup, apare un iepuraș! Și tot același pătrat poate deveni un semn de carte în formă de inimă, care te ajută să nu mai pierzi rândul sau gândul atunci când citești. Hârtia colorată, poveștile, energia pozitivă, lipiciul și cariocile sunt nerăbdătoare să devină prietenele tale de nădejde. Iar Dorina te așteaptă cu brațele deschise, entuziasm și zâmbete largi-largi.

 

Durată: 15-20 minute

Preț: 5-15 lei


Atelier: Culoare și catifea – Colorvelvet

 

 

Colorvelvet te invită să-ti dezvolți abilitățile creative și atenția pentru detalii prin participarea la un atelier despre colorat, culoare și catifea. Vino să descoperi alături de copilul tău, arta picturii pe planșe de catifea. Este un atelier potrivit pentru toate vârstele, planșele atingând diferite grade de dificultate și detalii, fiind astfel potrivite pentru cei mai mici, dar și pentru cei mari.

 

 

Durată: 30 minute

Preț:  15 lei


Atelier: Pictură pe ceramică

 

 

Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio înseamnă, mai înainte de toate, iubirea pentru artă și meșteșug. Povestea de vară ChArtist se scrie cu daruri magice, brigada Martinică, omuleți mici și mari, păsări călătoare, Veți picta și lua acasă, obiectele proaspăt decorate după imaginația proprie, veți râde mult și veți crea amintiri prețioase la atelierul de pictură pe ceramică. Este un atelier potrivit juniorilor de toate vârstele dar și familiilor.

Durată: 20 minute

Preț: 5 – 25 lei


 

Atelier de pictură pe apă

 

 Asociatia Artia revine la Bounty Fair cu atelierul de pictură pe apă. Doritorii vor putea picta pe apă, iar mai apoi vor imprima creația pe diferite forme de lemn sau hârtie. Vino și lasă-te surpins de tehnica picturii pe apă, de culorile vii care prind viață în apă, creând cele mai colorate și atrăgătoare combinații.

 

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei


 Atelier de pictat cănuțe de sticlă

 

O cană obișnuită de sticlă poate deveni cu adevărat magică și fermecătoare prin intermediul picturii creative.  Atelierele Daruri Faine oferă îndrumare, materialele creative, tehnici de lucru și culori nerăbdătoare să fie mânuite de gingașe și pricepute mânuțe. Cănile pictate își pot găsi utilități variate, pot chiar deveni cadouri inspirate pentru cei dragi.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei


Atelier de olărit 

 

Clay Play este despre olărit și modelaj în lut, fiind o activitate potrivită pentru dezvoltarea creativității, a îndemânării și imaginației celor mici, dar și a celor mari. Pe parcursul atelierului, participanții sunt încurajați să-și modeleze visurile și așteptările, timp în care se relaxează și se destind.

 

 

Durată: 30 minute

Preț: 15 lei


Atelier Brelocuri fistichii

 

Fiecare zi trebuie să fie plină de culoare. Asociatia Culturala Sarang Hanguk îi invită pe copii să descopere magicul univers al culorilor speciale coreene, care alături de simpaticele șabloane în diverse forme și modele, vor deveni accesoriul de bază al celor mici. Putând fi cu ușurință atașate ghiozdanului pentru școală, gentuței cu care ieșiți în parc sau rucsacului cu care mergeți la antrenamentele de tenis, fotbal sau cursurile de dans sau balet, brelocurile personalizate vor atrage cu siguranță toate privirile. Unde mai pui că acestea pot deveni cadoul vesel și original pentru cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 15 -20 lei

 


Atelier: Călătorie în jurul lumii – Micul explorator

 

Magia și candoarea baloanelor cu aer cald își dau întâlnire în cadrul atelierului creativ „Călătorie în jurul lumii- Micul explorator” susținut de Ravelai, într-un caleidoscop de culori. Ai visat mereu să zbori și să descoperi noi tărâmuri? Să fii un mic explorator? Te invităm la o teleportare în lumea de poveste a lui Jules Verne în care îți vei crea propriul balon, un „gigant” blând al aerului care să te poarte în tărâmul de vis, în lumina caldă a soarelui în zori și la apus.

 

 

Durată: 30 minute

Preț: 25 lei


 (nou) Atelier : Aștri și Îngeri

 

 Teli Iacsa te invită să meșterești cu drag și spor la un atelier de creat și împodobit Aștri și Îngerași din placaj de plop.  Teli aduce vopsele acrilice, carioci, vopsea, imaginatie, lipici, și multă energie creativă și pozitivă, tu ce aduci? Ce zici, zâmbete, veselie, soare și toți colegii de la școală?

 

 

Durată: 20 -30 minute

Preț: 25 lei


Quilling pentru copii

 

Quillingul ajuta copiii să prinda drag de frumos și mai ales să lucreze cu rabdare pentru a obține rezultatul dorit. Vom face împreuna flori, animale, ghivece, medalioane, felicitari sau mici tablouri la alegerea copilului. Atelierul este susținut de Cristina reprezentant Quilling pentru Tamara.

Durată: 20 -30 minute

Preț: 15 lei


Atelier de modelaj 


Atelier de pictură cu Denise Iacobescu


 

 

Duminică, 20 mai 2018 – ora 11:30

Lansare de carte ”Bicicleta fermecată” scrisă de Mihaela Coșescu și ilustrată de Andreea Chiorniță

Vă invităm să urcați pe o bicicletă fermecată care să vă ducă în satul bunicilor sau al străbunicilor voștri, să vă cocoțati cu mintea într-un cireș înflorit sub care bunica împletește un ciorap în timp ce spune o poveste.

 

 


 

Când? 19 -20 mai 2018

Unde? Casa Universitarilor București

Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair și se adresează copiilor de peste 3 ani. Trainerul va adapta complexitatea acestora în funcție de vârsta copilului.

Intrarea: 8 lei/persoană/zi, dar copiii până în 14 ani au acces gratuit.

Programul: 10:00 – 20:00

 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook


 

Duminică, 20 mai 2018 – ora 11:00 

 

Copilul care l-a luat pe NU în brațe

 

Juxi Magic vă invită cu drag la spectacolul interactiv cu tâlc Copilul care l-a luat pe NU în braţe, după cartea pentru copii cu acelaşi nume scrisă de Alexandra Pintea Varnava și ilustrată de Vera Grama.

“Șirețel Siretsubțire e un copilaș care locuiește cu părinții lui pe strada Bocancilor, într-o gheată veche, dar îngrijită. Are aproape 3 ani, merge la grădiniță, ca toți copiii din orășelul Pantofilor și e, ceea ce părinților le place să spună tuturor, un copil cuminte.”
Într-una din zile, personajul nostru principal l-a cunoscut pe NU, mic cât un ghem de aţă neagră, ţepos dar pufos.
Ce a urmat dupa aceea? Cum a decurs relaţia lor? Ce au spus părinţii lui Şireţel? Vom afla împreună la spectacol unde vom avea ocazia să ne jucăm cu Şireţel Şiretsubţire şi prietenul său NU cel negru ţepos dar pufos.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 2-10 ani.

Durata spectacol: 40 minute
Preț bilet: 20 lei/copil (părinții gratuit)
Rezervări: 0733081464 (Spectacolul se va ține în aer liber. Locurile sunt limitate).
Scenariu: Dana Predu
Distributie: Anca Madalina Grosu si Dana Predu

*Tombolă cu premii la sfârșitul spectacolului și surprize pentru toți copiii participanți.
Puteți afla mai multe informații despre echipa de mămici Juxi Magic și spectacolele interactive pe care le susțin, accesând adresa www.juximagic.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/JuxiMagic/.