Blog,  Ediția 36

Activități pentru copii @Bounty Fair #36

 

Printre procupările Bounty Fair se numără și modalitatea în care cei mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează informații și cunoștințe. De aceea, oferă copilului din tine sau din familia ta, acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație și spectacolelor interactive și educative.

În esenta, Bounty Fair aduce împreună la ediția #36 – shopping creativ de vară 11 ateliere de creație cu tematici variate și prietenoase cu preocupările și pasiunile juniorilor tăi. Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginației, creativității, atenției și socializării celor mici.

Mai multe detalii despre evenimentul Bounty Fair (care conține zonă de târg cu aproximativ 70 de branduri românești) găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook

 

 


Atelier de pictat tricouri – Pictează cu LUNA

 

În cadrul acestui atelier, oamenii mici, dar și cei mari vor avea ocazia să-și presonalizeze prin pictură propriul tricou din bumbac sau o sacoșă de pânză, după propriul plac și imaginație, prin culori speciale pentru textile.  Atelierul este susținut de Dana Adam de la Luna online.

 

Durata: 15 – 20 minute

Preț: 25 lei


Atelier de Face Painting

În cadrul acestui atelier Anda Varlam  de la Îngerașii păzitori conturează visele și aspirațiile oamenilor mici, dar și oamenilor mari în realitate pictată. Alege un personaj, un animal, un simbol sau orice altceva te inspiră, iar Anda te va transforma prin intermediul picturii pe față în mult doritul vis.
Durata: 10 minute
Preț: 10 lei

Atelier: Pictură pe ceramică

Pe ulița bunicilor, multe povești s-au spus. Cu soare în suflet și multă dăruire, au plămădit o pleiadă de mici minuni din lut, în cinstea vremurilor copilăriei. Prispa bunicilor va răsuna din nou de povești, iar ograda animalelor va fi plină și veselă. Căsuțe, pisici, căței, cai, păsări, flori și zâne, toate din ceramică, toate de drag, vă așteaptă cu mic, cu mare să intrați în povestea culorilor Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio.

Punem la dispozitie toate obiectele, pensulele si culorile.

Durată: 20 minute

Preț: 7 – 25 lei


 

Atelier Brelocuri fistichii

Fiecare zi trebuie să fie plină de culoare, de aceea Asociatia Culturala Sarang Hangukîi  invită pe copii să descopere magicul univers al culorilor speciale coreene care, alături de simpaticele șabloane în diverse forme și modele, vor deveni accesoriul preferat de util al celor mici. Putând fi cu ușurință atașate ghiozdanului pentru școală, gentuței cu care ieșiți în parc sau rucsacului cu care mergeți la antrenamentele de tenis, fotbal sau cursurile de dans, brelocurile personalizate vor atrage cu siguranță toate privirile. Unde mai pui că acestea pot deveni foarte ușor un cadou vesel și original pentru cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten.

Durată: 20-30 minute

Preț: 15 -20 lei


Atelier Pictura puzzle-luri 3D

Asociatia Culturala Sarang Hanguk vă invită la joacă! Pentru că stie că vă plac puzzle-urile, vine în fața voastră cu o nouă provocare: un puzzle tridimensional din lemn (căluți de mare, familii de pinguini, cai, căsuțe, mașini,
avioane) pe care îl puteți personaliza dupa bunul vostru plac, colorându-l cu tempera și culori acrilice. Liniile și finisajele atent realizate vor capta cu siguranță atenția copiilor, fiecare dintre ei urmând să își pună amprenta asupra propriei creații. Inspirați de culorile personajelor din “Micii ponei” și “Bibi și Tina” sau de curajul legendarului “Black Beauty”, atelierul de pictura “Căluții nărăvași”, precum și cel dedicat căluților de mare
este întotdeauna o bucurie pentru cei mici.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei


 

Quilling pentru copii

Quillingul ajută copiii să prinda drag de frumos și mai ales să lucreze cu răbdare pentru a obține rezultatul dorit. În cadrul acestui atelier juniorii vor avea ocazia să creeze flori, animale, ghivece, medalioane, felicitări sau mici tablouri. Atelierul este susținut de Cristina reprezentant Quilling pentru Tamara.

 

Durată: 20 -30 minute

Preț: 15 lei


 

În cadrul Atelierului de prins vise Școala de Valori vă va sprijini în realizarea unui dream catcher colorat, plin de inspirație, gânduri bune și pozitive. Culori, lipici, sfoară, creativitate, bile colorate și zâmbete găsești la atelier, tu trebuie să aduci cu tine răbdare și energie creatoare.

 

Durată: 20 -30 minute

Preț: 15 lei


Atelier de Îngeri pictați pe lemn

Ce culoare are Îngerul tău?

De vrei să-ți pictezi și conturezi propriul îngeraș, vino la un atelier de creație alături de ANDREIA MARTINEscu. Cu pasiune, răbdare și creativitate, poți picta în cele mai trăsnite combinații de culori, un îngeraș protector.

 

Durata: 20-30 minute
Preț: 15 lei

Atelier de Window Color

 

Atelier WiCo te invită să descoperi tehnica Window Color, care permite realizarea stickerelor colorate care se lipesc pe sticlă și ceramică, construind un decor creativ și educativ. Este un atelier distractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți, având ocazia sa vă creați cel mai bun prieten din lumea felinelor sau din pădure, dar și personaje atent conturate și construite. Cei mari pot realiza stickere pentru mașină și pot face un cadou trăsnit și plin de suflet și culoare pentru cei dragi!

 

Durată: 30 minute

Preț:  10- 25 lei


Atelierele Zonta

Atelierele Zonta te asteaptă să descoperi vasta lume a creației și să pictezi obiecte amuzante și decorative pe lemn sau ceramică inspirate de vară și culorile ei puternice. Toate obiectele așteaptă cu nerăbdare să fie pictate de mânuțe dibace. Cu siguranță vei găsi un obiect sau activitate pe placul tău, așa că vino sa faci cunoștință cu universul Zonta.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei


Atelier de pictură pe apă

 Asociatia Artia revine la Bounty Fair cu atelierul de pictură pe apă. Doritorii vor putea picta pe apă, iar mai apoi vor imprima creația pe diferite forme de lemn sau hârtie, realizând o frumoasă broșă, breloc sau eșarfă, dar mai ales un evantai frumos decorat pentru zilele călduroase. Vino și lasă-te surpins de tehnica picturii pe apă, de culorile vii care prind viață în apă, creând cele mai colorate și atrăgătoare combinații.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei


Atelier Măști magice

În cadrul acestui atelier, Claudia de la Daruri Faine îi ajută pe cei mici să-și creeze, picteze și decoreze măști de poveste. Culori, sclipici, energie pozitivă, zâmbete și inspirație aduce Claudia, voi trebuie doar să veniți cu răbdare și imaginație, poate chiar și câțiva super prieteni.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 10-15 lei


 

Atelier Mini grădini și accesorii cu floarea soarelui

În cadrul acestui atelier vei descoperi beneficiile terapiei prin flori, cum poți să-ți construiești o mini grădină sau accesorii cu cea mai vestită floare a verii, floarea soarelui. Pentru o mini grădină fermecător de naturală, Atelier Dumitru te sfătuiește să adaugi un fram de gânduri bune și senine.

 

Durată: 30 minute

Preț: 15 -25 leiCând? 7 – 8 iulie 2018

Unde? Casa Universitarilor București

Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair și se adresează copiilor de peste 3 ani. Trainerul va adapta complexitatea acestora în funcție de vârsta copilului.

Intrarea: Accesul se face pe bază de bilet. OFERTĂ pentru ultima ediție a verii, 1+1 gratis (valoare bilet 8 lei/zi), iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Așadar, vino alături de cel mai bun partener de shopping creativ și veți plăti împreună 8 lei.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Programul: 10:00 – 20:00

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe FacebookSâmbătă, 7 iulie 2018 – ora 17:00 

Spectacol interactiv pentru copii –  Rita Gărgărița, prietena mea

Este un spectacol despre PRIETENIE și SINCERITATE . Zâna Bună Juxi este vestită în Tărâmul Juxi pentru pasiunea ei pentru magie și bile colorate. Într-o zi a decis că vrea să meargă în drumeție, și-a luat bagheta magică în rucsac și a plecat voioasă. În drumul ei a apărut Gărgărița Veselă care, după mai multe întâmplări i-a devenit prietenă bună.

Juxi Magic vă invită cu drag la spectacolul interactiv cu tâlc pentru a povesti despre prietenie și bucuria de a lega prietenii.

 

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 2-10 ani.

Ora și durata spectacolului: începe la 17:00 și durează 40 de minute
Preț bilet: 20 lei/copil (părinții gratuit)

Locație: Casa Universitarilor București, în cadrul evenimentului Bounty Fair (în zona de grădină, de lângă hamace)
Rezervări: 0733081464 (Locurile sunt limitate)
Scenariu: Dana Predu
Distribuție: Mihaela Bastea și Dana Predu

*Tombolă cu premii la sfârșitul spectacolului și surprize pentru toți copiii participanți.
Puteți afla mai multe informații despre echipa de mămici Juxi Magic și spectacolele interactive pe care le susțin, accesând adresa www.juximagic.ro sau pagina lor de Facebook.


Duminică, 8 iulie 2018 – ora 17:00 

Spectacol interactiv pentru copii –  Măseluța Dodoluța

Măseluța Dodoluța locuiește în orașul Măseluțelor. Este mică, albă, rotunjoară și cea mai pofticioasă măseluță pe care ați cunoscut-o vreodată.
E topită dupa dulciuri: torturi, prăjituri, caramele și bomboane cu sirop. Totul trebuie să fie învăluit în zahăr și să fie dulce și colorat.
Ei bine, Zâna Juxi vă va face cunoștință cu dulcica Măseluță Dodoluța și va încerca să o facă să iubească fructele simple, mâncarea gătită de mămica ei și multe alte lucruri ce țin de o alimentație sănătoasă.

 

 

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 2-8 ani.

Ora și durata spectacolului: începe la 17:00 și durează 40 de minute
Preț bilet: 20 lei/copil (părinții gratuit)

Locație: Casa Universitarilor București, în cadrul evenimentului Bounty Fair (în zona de grădină, de lângă hamace)
Rezervări: 0733081464 (Locurile sunt limitate)
Scenariu: Dana Predu
Distribuție: Mihaela Bastea și Dana Predu

*Tombolă cu premii la sfârșitul spectacolului și surprize pentru toți copiii participanți.
Puteți afla mai multe informații despre echipa de mămici Juxi Magic și spectacolele interactive pe care le susțin, accesând adresa www.juximagic.ro sau pagina lor de Facebook.