Blog,  Editia 37

Activități pentru copii @Bounty Fair #37

 

Printre preocupările Bounty Fair se numără și modalitatea în care cei mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează informații și cunoștințe. De aceea oferă copilului din tine sau din familia ta, acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație și spectacolelor interactive și educative.

În esenta, Bounty Fair aduce împreună la ediția #37 – shopping creativ de toamnă 15 ateliere de creație cu tematici variate și prietenoase cu preocupările și pasiunile juniorilor tăi. Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginației, creativității, atenției și socializării celor mici.

Mai multe detalii despre evenimentul Bounty Fair (care conține zonă de târg cu aproximativ 70 de branduri românești) găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook

 

 

 

Atelier de pictat tricouri – Pictează cu LUNA

 

În cadrul acestui atelier, oamenii mici, dar și cei mari vor avea ocazia să-și presonalizeze prin pictură propriul tricou din bumbac sau o sacoșă de pânză, după propriul plac și imaginație, prin culori speciale pentru textile.  Atelierul este susținut de Dana Adam de la Luna online.

 

Durata: 15 – 20 minute

Preț: 25 lei


Atelier Mozaic de culoare

În cadrul acestui atelier copiii, dar și adulții pot decora cu ajutorul bucăților de piatră naturală și a pieselor de sticlă finisată în diferite culori, oglinzi sau suporturi termice pentru diverse recipiente. Folosind tehnica mozaicului atenția și răbdarea sunt antrenate în vederea obținerii unui obiect de design viu colorat cu scop utilitar.  Atelierul este susținut de către Anda Varlam  de la Îngerașii păzitori
Durata: 25 minute
Preț: 25 lei

Atelier Pictură pe ceramică

 

Clopoțelul sună, iar copiii se adună! Cu amintiri din vacanță și nostalgii de toamnă, în cadrul acestui atelier avețâi ocazia să pictați frumos lutul ce își așterne povestea pe foile cu amintiri.
Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio a pregătit o serie de obiecte noi (căsuțe, urși, pisici, oițe, ciuperci, flori și zâne) și interesante care așteaptă să fie decorate de cei mici si de cei mari deopotrivă. Așadar sunteți invitați să pășiți în minunata lume a poveștilor de lut, să vă destindeți în culori și să vă bucurați apoi de micile minuni nuanțate pe care le veti lua acasă.

Durată: 30 minute

Preț: 15 – 25 lei


Atelier Descoperă lumea într-un balon!

Copilăria înseamnă bucurie, curiozitate, dorință de a descoperi lumea. Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk îi invită pe cei mici într-o călătorie imaginară în jurul lumii într-un balon cu aer cald. Vor realiza împreună din lampioane de hârtie, decorațiuni handmade, cosulețe și sfoară, cele mai buclucașe baloane cu aer cald, personalizate în funcție de gustul și preferințele fiecărui copil. Acestea vor putea fi folosite pe post de obiecte decorative sau chiar lustră pentru camera celor mici.

Durată: 20-30 minute

Preț: 25 lei


Atelier Quilling pentru copii

 

Quillingul ajută copiii să prinda drag de frumos și mai ales să lucreze cu răbdare pentru a obține rezultatul dorit. În cadrul acestui atelier juniorii vor avea ocazia să creeze flori, animale, ghivece, medalioane, felicitări sau mici tablouri. Atelierul este susținut de Cristina reprezentant Quilling pentru Tamara.

 

Durată: 20 -30 minute

Preț: 15 lei


Atelierele Zonta

Atelierele Zonta te asteaptă să descoperi vasta lume a creației și să pictezi obiecte amuzante și decorative pe lemn sau ceramică inspirate de toamnă și ai ei vestitori. Toate obiectele așteaptă cu nerăbdare să fie pictate de mânuțe dibace. Cu siguranță vei găsi un obiect sau activitate pe placul tău, așa că vino sa faci cunoștință cu universul Zonta.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei


Atelier Pictură pe apă

 Asociatia Artia revine la Bounty Fair cu atelierul de pictură pe apă. Doritorii vor putea picta pe apă, iar mai apoi vor imprima creația pe diferite forme de lemn sau hârtie, realizând o frumoasă broșă, breloc sau eșarfă, dar mai ales un evantai frumos decorat pentru zilele călduroase. Vino și lasă-te surpins de tehnica picturii pe apă, de culorile vii care prind viață în apă, creând cele mai colorate și atrăgătoare combinații.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei


Atelier Origami

Un pătrat colorat de hârtie poate părea lipsit de semnificație, dar dacă, prin magie, pliezi hârtia de cinci ori, țup-țup, apare un iepuraș! Și tot același pătrat poate deveni un semn de carte în formă de inimă, care te ajută să nu mai pierzi rândul sau gândul atunci când citești. Hârtia colorată, poveștile, energia pozitivă, lipiciul și cariocile sunt nerăbdătoare să devină prietenele tale de nădejde. Iar Dorina te așteaptă cu brațele deschise, entuziasm și zâmbete largi-largi.

 

Durată: 15-20 minute

Preț: 5-15 lei


Atelier Arta reciclării

 

În cadrul acestui atelier veți descoperi un mediu stimulativ din punct de vedere vizual și tactil, care oferă oportunități pentru a încerca idei, cunoștințe, priceperi, deprinderi și competențe. Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar organizează ateliere de creație care contribuie la dezvoltarea abilităților motrice, încurajează exprimarea liberă a propriilor idei și oferă posibilitatea de explorare.  Materialele care vor sta la baza operelor de artă sunt: peturi, ziare, sfoară, bucăți de material, nisip și ale minunate materiale numai bune de reciclat.

 

Durată: 30 minute

Preț: 15 lei


Atelier Pictură puzzle-luri 3D

 

Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk vă invită la joacă! Pentru că stie că vă plac puzzle-urile, vine în fața voastră cu o nouă provocare: un puzzle tridimensional din lemn (căluți de mare, familii de pinguini, cai, căsuțe, mașini, avioane) pe care îl puteți personaliza dupa bunul vostru plac, colorându-l cu tempera și culori acrilice. Liniile și finisajele atent realizate vor capta cu siguranță atenția copiilor, fiecare dintre ei urmând să își pună amprenta asupra propriei creații. Inspirați de culorile personajelor din “Micii ponei” și “Bibi și Tina” sau de curajul legendarului “Black Beauty”, atelierul de pictura “Căluții nărăvași”, precum și cel dedicat căluților de mare
este întotdeauna o bucurie pentru cei mici.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei (25 lei căsuțele)


Atelier Fimo

Teli Iacsa te invită să meșterești cu drag și spor la un atelier de modelaj, creație figurine, decorațiuni, accesorii (medalioane, cercei) și cane (tehnica combinării culorilor fimo cu efect în secțiune). Ustensile profesioniste, experiență, imaginație, răbdare și dedicare aduce Teli, tu ce aduci? Ce zici, zâmbete, veselie, soare și toți colegii de la școală?

Durată: 20 -30 minute

Preț: 25 lei


 

Atelierul Ață și culoare

Cu chef de joacă vă propune un atelier în cadrul căruia copiii vor coase pe plăcuțe din lemn, decupate în diferite forme și perforate. Lucrările rezultate din mânuțele lor vor fi transformate mai apoi în broșe, brelocuri sau pandantive pentru ei sau pentru cineva drag.

 

Durată: 30 minute

Preț: 25 lei


Atelier String art 

Credeai că tablourile pot fi doar pictate? Ei bine, prin intermediul acestui atelier poți învăța să faci tablouri cu ajutorul aței. Trece firele de ață prin cuie ca să vezi ce formă apare!  Atelierul este susținut de către reprezentanții Donut Workshop.

 

Durată: 30 minute

Preț: 15 lei
Când? 22 – 23 septembrie 2018

Unde? Casa Universitarilor București

Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair și se adresează copiilor de peste 3 ani. Trainerul va adapta complexitatea acestora în funcție de vârsta copilului.

Intrarea: Accesul se face pe bază de bilet. Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Programul: 10:00 – 19:00

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe FacebookSâmbătă, 22 septembrie 2018 – ora 11:00 

Spectacol interactiv pentru copii –  Rita, prietena mea

Este un spectacol despre PRIETENIE și SINCERITATE . Zâna Bună Juxi este vestită în Tărâmul Juxi pentru pasiunea ei pentru magie și bile colorate. Într-o zi a decis că vrea să meargă în drumeție, și-a luat bagheta magică în rucsac și a plecat voioasă. În drumul ei a apărut Gărgărița Veselă care, după mai multe întâmplări i-a devenit prietenă bună.

Juxi Magic vă invită cu drag la spectacolul interactiv cu tâlc pentru a povesti despre prietenie și bucuria de a lega prietenii.

 

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3-10 ani.

Ora și durata spectacolului: începe la 11:00 și durează 40 de minute
Preț bilet: 25 lei/copil (părinții gratuit)

Locație: Casa Universitarilor București, în cadrul evenimentului Bounty Fair (în zona de grădină, de lângă hamace)
Rezervări: 0733081464 (Locurile sunt limitate)
Scenariu: Dana Predu
Distribuție: Larisa Matusescu și Dana Predu

*Tombolă cu premii la sfârșitul spectacolului și surprize pentru toți copiii participanți.
Puteți afla mai multe informații despre echipa de mămici Juxi Magic și spectacolele interactive pe care le susțin, accesând adresa www.juximagic.ro sau pagina lor de Facebook.

 

 

 

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #37

Ce vei găsi la Bounty Fair#37