Blog,  Editia 39

ACTIVITĂȚI PENTRU COPII @BOUNTY FAIR #39

 

Printre preocupările Bounty Fair se numără și modalitatea în care cei mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează informații și cunoștințe. De aceea oferă copilului din tine sau din familia ta, acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație și spectacolelor interactive și educative.

În esență, Bounty Fair aduce împreună la ediția #39 -13 ateliere de creație cu tematici variate și prietenoase cu preocupările și pasiunile juniorilor tăi. Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginației, creativității, atenției și socializării celor mici.

Mai multe detalii despre evenimentul Bounty Fair (care conține zonă de târg cu aproximativ 60 de branduri românești) găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook

 

 

Atelier de Îngeri pictați pe lemn

 

Ce culoare are Îngerul tău?

De vrei să-ți pictezi și conturezi propriul îngeraș, vino la un atelier de creație alături de ANDREIA MARTINEscu. Cu pasiune, răbdare și creativitate, poți picta în cele mai trăsnite combinații de culori, un îngeraș protector.

 

Durata: 20-30 minute
Preț: 15 lei

 


Atelier de Povești pe sticlă

În cadrul acestui atelier, Claudia de la Daruri Faine îi ajută pe cei mici să-și creeze, picteze și decoreze propia poveste pe sticlă. Culori, energie pozitivă, zâmbete și inspirație aduce Claudia, voi trebuie doar să veniți cu răbdare și imaginație, poate chiar și câțiva super prieteni.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 15 lei

 


Atelierele Zonta

Atelierele Zonta te asteaptă să descoperi vasta lume a creației și să pictezi obiecte amuzante și decorative pe lemn, piatră sau ceramică inspirate de toamnă și ai ei vestitori. Toate obiectele așteaptă cu nerăbdare să fie pictate de mânuțe dibace. Cu siguranță vei găsi un obiect sau activitate pe placul tău, așa că vino sa faci cunoștință cu universul Zonta.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 5 – 25 lei

 


Atelier Origami

Un pătrat colorat de hârtie poate părea lipsit de semnificație, dar dacă, prin magie, pliezi hârtia de cinci ori, țup-țup, apare un iepuraș! Și tot același pătrat poate deveni un semn de carte în formă de inimă, care te ajută să nu mai pierzi rândul sau gândul atunci când citești. Hârtia colorată, poveștile, energia pozitivă, lipiciul și cariocile sunt nerăbdătoare să devină prietenele tale de nădejde. Iar Dorina te așteaptă cu brațele deschise, entuziasm și zâmbete largi-largi.

 

Durată: 15-20 minute

Preț: 10-25 lei


Atelier Pictură puzzle-luri 3D

 

Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk vă invită la joacă! Pentru că stie că vă plac puzzle-urile, vine în fața voastră cu o nouă provocare: un puzzle tridimensional din lemn (căluți de mare, familii de pinguini, cai, căsuțe, mașini, avioane) pe care îl puteți personaliza dupa bunul vostru plac, colorându-l cu tempera și culori acrilice. Liniile și finisajele atent realizate vor capta cu siguranță atenția copiilor, fiecare dintre ei urmând să își pună amprenta asupra propriei creații. Inspirați de culorile toamnei, atelierul de pictura pe puzzle-luri 3D este întotdeauna o bucurie pentru cei mici.

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei

 


 

Atelier Brelocuri fistichii

Fiecare zi trebuie să fie plină de culoare, de aceea Asociatia Culturala Sarang Hanguk  îi  invită pe copii să descopere magicul univers al culorilor speciale coreene care, alături de simpaticele șabloane în diverse forme și modele, vor deveni accesoriul preferat de util al celor mici. Putând fi cu ușurință atașate ghiozdanului pentru școală, gentuței cu care ieșiți în parc sau rucsacului cu care mergeți la antrenamentele de tenis, fotbal sau cursurile de dans, brelocurile personalizate vor atrage cu siguranță toate privirile. Unde mai pui că acestea pot deveni foarte ușor un cadou vesel și original pentru cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten.

Durată: 15 -20 minute

Preț: 20 lei

 

 


Atelier Fimo

Teli Iacsa te invită să meșterești cu drag și spor la un atelier de modelaj, creație figurine, decorațiuni, accesorii (medalioane, cercei) și cane (tehnica combinării culorilor fimo cu efect în secțiune). Ustensile profesioniste, experiență, imaginație, răbdare și dedicare aduce Teli, tu ce aduci? Ce zici, zâmbete, veselie, soare și toți colegii de la școală?

Durată: 20 -30 minute

Preț: 25 lei – 30 minute / 30 lei – o oră

 


Atelier Pictură pe ceramică

 

Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio : “Am reinterpretat simboluri vechi, am dar forma pamantului nou după tehnici uitate și am pus la încercare fiecare fărâmă de imaginație pentru ca obiectele de pe masa noastră de lucru să devina captivante povești de ceramică. Veți picta alături de noi, vom face împreună fapte bune și vom petrece câteva minute în aceasta fascinantă lume a lutului. Incluse în prețul atelierului sunt toate materialele pe care vi le punem la dispoziție, iar la final veți păstra obiectele alese. Atelierul nostru este deschis tuturor vizitatorilor Bounty Fair și nu are limită de varsta, astfel că vă așteptam cu drag pe fiecare să pictam împreună! “

Durată: Durata medie de zăbovire cu pensula în mână este de aproximativ 15 minute.

Preț: Prețul unui atelier este de 25 lei. În baza donației dumneavoastră, vom contribui cu o parte din sumă la acoperirea cheltuielilor de realizare a obiectelor, iar restul vor fi donații în sprijinirea proiectului “Joacă Împreună”, ce iși propune construirea unui loc de joaca pentru copiii cu nevoi speciale în localitatea Piscu, lângă București.

 


Atelier de Window Color

Atelier WiCo te invită să descoperi tehnica Window Color, care permite realizarea stickerelor colorate care se lipesc pe sticlă și ceramică, construind un decor creativ și educativ. Este un atelier distractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți, având ocazia sa vă creați cel mai bun prieten din lumea felinelor sau din pădure, dar și personaje atent conturate și construite. Cei mari pot realiza stickere pentru mașină și pot face un cadou trăsnit și plin de suflet și culoare pentru cei dragi!

 

Durată: 30 minute

Preț:  10- 25 lei


Atelierul de creativitate prin tehnica șervețelului

 

Coloritoria :”vă invitam să decorați alături de noi  felicitări, candele vesele, cutiuțe pentru cadouri, rame foto, toate devenind astfel ornamente potrivite pentru o zi aniversară de poveste.Toate materialele ( vopsele acrilice, șervețele colorate, adezivi, pensule zâmbete) și obiectele pentru decorat sunt puse la dispoziție de organizator. “

 

Durată: 20-30 minute
Preț: variază între 15 și 25 lei în funcție de obiectul ales.


Atelier Quilling pentru copii

 

 

Quillingul ajută copiii să prinda drag de frumos și mai ales să lucreze cu răbdare pentru a obține rezultatul dorit. În cadrul acestui atelier juniorii vor avea ocazia să creeze flori, animale, ghivece, medalioane, felicitări sau mici tablouri. Atelierul este susținut de Cristina reprezentant Quilling pentru Tamara.

 

Durată: 20 -30 minute

Preț: 20 lei tabloul sau 15 lei figurina quilling.

 


Atelier de creații cu mărgeluțe

 

Mărgeluțele vesele și colorate sunt pregătite să ajute la alcătuirea celor mai deosebite brătări sau orice îți trece cap.

Durată: 30 – 60 minute
Preț: 20 lei

 

 Când? 17 – 18 noiembrie 2018

Unde? Casa Universitarilor București

Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair și se adresează copiilor de peste 3 ani. Trainerul va adapta complexitatea acestora în funcție de vârsta copilului.

Intrarea: Accesul se face pe bază de bilet. Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Programul: 10:00 – 19:00

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook