Blog,  Ediția 40

ACTIVITĂȚI PENTRU COPII @BOUNTY FAIR #40

Printre preocupările Bounty Fair se numără și modalitatea în care cei mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează informații și cunoștințe. De aceea oferă copilului din tine sau din familia ta, acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație și spectacolelor interactive și educative.

În esență, Bounty Fair aduce împreună la ediția #40

13 ateliere de creație cu tematici variate și prietenoase cu preocupările și pasiunile juniorilor tăi.

Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginației, creativității, atenției și socializării celor mici.

Fiecare atelier are un cost unic de 20 lei.

Locație: Casa Universitarilor București

Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair și se adresează copiilor de peste 3 ani.

Program: 10:00 – 19:00


Mai multe detalii despre evenimentul Bounty Fair (care conține zonă de târg cu aproximativ 55 de branduri românești) găsești în event-ul de pe Facebook:

Vezi evenimentul pe Facebook

Ce vei găsi la Bounty Fair, ediția veselă de Crăciun 2018

 


În preajma Crăciunului bucuria noastră crește pentru că putem crea o lume minunată.  Teli Iacsa te invită să meșterești cu drag și spor la un atelier de modelaj, creație figurine ca decorațiuni dulci, necomestibile, dar eterne pentru braduț sau pentru cei dragi. Ustensile profesioniste, experiență, imaginație, răbdare și dedicație aduce Teli, tu ce aduci? Ce zici, zâmbete, veselie, joacă și toți colegii de la școală? 🙂

Durată: 30 minute pentru realizarea unei figurine, la alegere

Preț: 20 lei

 


 

 

 Asociatia Artia revine la Bounty Fair cu atelierul de pictură pe apă. Doritorii vor putea picta pe apă, iar mai apoi vor imprima creația pe diferite forme de lemn sau hârtie, realizând o frumoasă broșă, breloc sau figurine simpatice. Vino și lasă-te surprins de tehnica picturii pe apă, de culorile vii care prind viață în apă, creând cele mai colorate și atrăgătoare combinații.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei


Atelierele Zonta te asteaptă să descoperi vasta lume a creației și să pictezi obiecte amuzante și decorative pe lemn, piatră sau ceramică inspirate, de iarnă și ai ei vestitori. Toate obiectele așteaptă cu nerăbdare să fie pictate de mânuțe dibace. Cu siguranță vei găsi un obiect sau activitate pe placul tău, așa că vino să faci cunoștință cu universul Zonta.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe obiecte incluse în acest preț, totul depinde de complexitatea acestora)


Atelier WiCo te invită să descoperi tehnica Window Color, care permite realizarea stickerelor colorate care se lipesc pe sticlă și ceramică, construind un decor simpatic, colorat, și creativ.  Este un atelier distractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți, având ocazia sa vă creați cel mai bun prieten din lumea felinelor, dar și personaje atent conturate și construite. Cei mari pot realiza stickere pentru mașină și pot face un cadou trăsnit și plin de suflet și culoare celor dragi.

Durată: 30 minute

Preț:  20 lei


Un pătrat colorat de hârtie poate părea lipsit de semnificație, dar dacă, prin magie și dibăcie, pliezi hârtia de cinci ori, țup-țup, apare un iepuraș! Și tot același pătrat poate deveni un semn de carte în formă de inimă, care te ajută să nu mai pierzi rândul sau gândul atunci când citești. Hârtia colorată, poveștile, energia pozitivă, lipiciul și cariocile sunt nerăbdătoare să devină prietenele tale de nădejde. Iar Dorina te așteaptă cu brațele deschise, entuziasm și zâmbete largi-largi.

Durată: 15-20 minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe figurine incluse în acest preț, totul depinde de complexitatea acestora)

 


Credeai că tablourile pot fi doar pictate? Ei bine, prin intermediul acestui atelier poți învăța să faci tablouri cu ajutorul aței. Trece firele de ață printre cuie ca să vezi ce formă apare!   La String Art atât copii, căt și părinții trebuie să-și folosească creativitatea și dexteritatea . Atelierul este susținut de către Donut Workshop.

Durată: aproximativ 20 de minute

Preț: 20 lei


 Cel mic poate alege să se joace la acest atelier cu hârtie gumată care, sub îndrumarea Claudiei de la Atelierele Daruri Faine, se va transforma în ornament simpatic pentru brad.

Durată: aproximativ 20 de minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe ornamente incluse în acest preț totul depinde de complexitatea acestora)


Coloritoria vă invită: “Haideți să creem împreună decoruri și cadouri de poveste pentru sărbătoarea Crăciunului. “
Globuri, mici obiecte din lemn, candele, felicitări, șervetele colorate, vopsele acrilice, adezivi, pensule și multă voie bună sunt ingredientele perfecte pentru creearea unor decorațiuni de Crăciun, care au la baza multă joacă, imaginație și vise.
Durată: 20-30 minute
Preț: 20 lei

 

Pentru această ediție Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio pregătește un set de lucrări tematice, cu oameni de turtă dulce, zâne, spiriduși, brazi de Crăciun și noi îngerași care să se alăture brigadei de zburători luminoși.
Nu există o limită de vârstă pentru a participa în cadrul atelierului, astfel că oricine este binevenit la masa artiștilor, de la cel mai mic, până la cel mai mare, iar la final, veți păstra ca suvenir obiectele pictate.
Materialele de pictură vă stau la dispoziție, veți fi îndrumați cu plăcere la alegerea pensulelor potrivite, vi se va povesti despre potrivirea culorilor și veți picta pentru o cauza nobilă.
În baza donației de participare la atelier, o parte din bani va ajunge către Fundația Help Autism, iar cei mai talentați dintre “pictori” vor primi din partea casei un obiect decorativ pe care să îl picteze pentru bradul de Crăciun al copiilor din centrul de recuperare neuropsihiatrică de la Plătărești.
Durată: aproximativ 15 minute
Posibilitate de alegere: 2 obiecte mici sau 1 obiect mare
Donatie recomandata: 20 lei

 

Sărbatorile vin  și odată cu ele vine și bucuria zilelor petrecute în familie, alături de cei dragi. Echipa Sarang Hanguk vă aștepta cu mic, cu mare la un atelier de poveste, alături de simpaticele decorațiuni de Crăciun în divesre forme și modele, de la globulețe și clopoței, la îngerași, reni si oameni de zăpadă. Folosind culori mate sau sidefii, șnurulețe argintii și roșii, alături de un strop de imaginație, acestea pot deveni cu usurință un cadou vesel și original pentru cineva drag sau o decorațiune personalizată pentru bradul de Crăciun.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei


Vino să descoperi lumea minunată a puzzle-urilor 3D din lemn, colorând alături de noi sania trasă de renii Dancer şi Prancer! Cunoscuți ca fiind cei mai talentați reni dintre toți cei 9 colegi ai lor, Dancer și Prancer danseaza, cânta și sunt puși mereu pe șotii. Pe lângă o activitate plină de bucurie și amuzament, copiii vor afla povestea simpaticelor animaluțe care îl conduc an de an pe Moș Crăciun până la casele lor.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei


Atelier de modelat cu plastilină și lut. Banuții stranși din atelierul organizat vor fi donați Asociației ACSIS sub egida căreia se și ține acest atelier.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe figurine incluse în acest preț, totul depinde de complexitatea acestora)

 


 

❄️ Mini – concert de colinde

Sâmbătă 15 decembrie 2018, la orele 13:00 și la 15:00, avem invitați speciali care ne vor colinda: Corul Școlii Gimnaziale Elena Văcărescu.

Fiecare reprezentație va dura 15 minute și se va desfașura în sala mare (sala cu atelierele pentru copii), în cadrul evenimentului Bounty Fair.

Corul Școlii Gimnaziale Elena Văcărescu, a luat naștere în anul 2011 și este format din elevii claselor IV-VIII. Din dorința de a ”utiliza” forța nelimitată a muzicii, d-na prof. Iulia Savin a înființat acest cor în primul rând pentru a educa, cultiva și dezvolta capacitățile muzicale ale elevilor, dar și pentru a crea un alt mediu elevilor, care să îi facă să se simtă fericiți, relaxați, apreciați, responsabili, să simtă că fac parte dintr-o comunitate. De-a lungul timpului, corul a participat la numeroase festivaluri și concursuri precum: „Joy of life”, „Festivalul Național November Music Fest”, „Festivalul Național Dance and Music Fest”, „Festivalul de Colinde”, „Festivalul Național de Interpretare și Creație – TOAMNA BALADELOR”, “Concursul de Interpretare vocală și instrumentală – București”, ”Concursul Interjudețean de Muzică Folk – Gutuia din fereastră”.


Bounty Fair – ediție veselă de Crăciun

Când? 15 – 16 decembrie 2018

Unde? Casa Universitarilor București

Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair și se adresează copiilor de peste 3 ani.

Trainerul va adapta complexitatea acestora în funcție de vârsta copilului.

Intrarea: Accesul la întreg evenimentul Bounty Fair se face pe bază de bilet, care se achită numerar la intrare, în valoare de 8 lei de persoană, pe zi.

Copiii până în 14 ani au acces gratuit.

Programul: 10:00 – 19:00

Mai multe detalii despre eveniment găsești în event-ul de pe Facebook:

Vezi evenimentul pe Facebook

Ce vei găsi la Bounty Fair, ediția veselă de Crăciun 2018