Blog

Back to School Weekend! 11 Idei de Activități pentru Copii şi Părinţi

Back to School Weekend! 11 Idei de Activități pentru Copii şi Părinţi 

8 – 9 Septembrie 2018 Bucureşti 

Recomandări GOKID!

 

SÂMBĂTĂ  | 8 SEPTEMBRIE 2018

SPECTACOL-ATELIER

 1. Tăpușele vă invită la spectacolul–atelier „Domnul Caluţ-de-mare”, o poveste simplă și caldă despre iubire și familie, inspirată de cartea scrisă de Eric Carle.  După spectacol vei crea tu singur un căluţ de mare! (1-5 ani)

TEATRU

 1. Celebra poveste Prostia Omenească de Ion Creangă s-a conturat la Teatrul Coquette într-un spectacol plin de umor și năzdrăvănii. Când inteligența lipsește cu desăvârșire la unii, își face loc năstrușnicia la alții. Spectacolul este plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copii vor învăța că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, care trebuie cultivată. 

PETRECERE

 1. Itsy Bitsy FM invită copiii și părinții să ia parte la ZAPA Petrecere, ultima petrecere din vacantă! Familiile vor avea parte de muzică, jocuri, ateliere, concursuri și multe premii. 

 

TÂRGURI & FESTIVALURI

 1. Într-o zi de sărbătoare, sunteți invitați la Gradina Mariei by Gradina cu Artisti! Cum toamna bate la ușa și în septembrie se numără târgurile, iată și ultima ediție pe acest an a Grădinii cu Artiști. La Grădina Mariei ne propunem să prelungim vara și să simțim spiritul toamnei într-o atmosferă de vacanță târzie.
 2. Muzica lumii se simte la World Experience Festival 2018 – Sunetele Lumii, a 4-a ediție a Festivalului Ambasadelor, într-o experiență multiculturală unică, în inima Bucureștiului. Un eveniment initiat și organizat de Asociația ESCU, sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.
 3. Agenda Bio#11- Ediție de toamnă – în grădină! Ultima ediție din acest an aduce împreună aproximativ 70 de branduri preocupate de sănătatea ta și de mediul înconjurător, activități pentru copii, seminarii, ateliere de gătit și nutriție, sesiuni și clase de yoga. În cadrul evenimentului reunim specialiști și traineri din diverse domenii de activitate și interes, care își dedică timpul și experiența pentru a te ajuta să atingi echilibrul mult dorit și căutat.
 4. Bucureștiul devine capitala europeană #streetfood – Bucharest Street Food Carnival! Cel mai mare eveniment de acest gen de pe continent vine la tine acasă! Orice gurmand adevărat a salvat deja în agendă datele de 6-9 septembrie și va lua cu asalt Romexpo, pentru a gusta din meniu de #Carnaval. Ce te așteaptă? Peste 100 de vendori, restaurante cu preparate de senzație și artiști locali și internaționali care vor da tonul distracției.
 5. Cea de-a patra ediție a Bucharest International Dance Film Festival va avea loc în perioada 6 – 9 septembrie 2018, găzduit de șapte spații din Capitală. În anul Centenarului, tema celei de-a patra ediții a BIDFF este „[re]tracing” – urmele pe care timpul le-a lăsat în viețile oamenilor și ale comunităților din care fac parte.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 8 SEPTEMBRIE

 

 

DUMINICĂ   | 9 SEPTEMBRIE 2018

TEATRU

 1. Teatrul Coquette te invită la Îngerul Pantofilor, un spectacol pentru copii de peste 10 ani. Spectacolul este o co-producție Teatrul Coquette și Chatarsis Studio. O poveste pentru copii și oameni mari. O poveste despre relația copii-părinți. O poveste despre nenumăratele feluri în care iubirea se poate manifesta.

TREASURE HUNT

 1. Ți-ar plăcea ca cel mic să petreacă mai mult timp în natură? Minunat! Acum o poate face într-un mod inedit. PlaYouth și Tentsile România îi invită pe copii la Treasure Hunt și Corturi în Copaci, un eveniment pentru copii de 7-12 ani. Aceștia vor porni în căutarea unei comori pentru care indiciile vor fi ascunse în corturi. Nu orice fel de corturi însă, ci unele suspendate în copaci!

ZIUA PORȚILOR DESCHISE

 1. Ziua porților deschise la Nicoland este un eveniment adresat atât părinților, pentru care sunt pregătite informații privind oferta educațională, dar și copiilor, pe care centrul îi așteaptă cu ateliere care ne arată cum învățăm, ne jucăm și ne distrăm la Nicoland.

TÂRGURI & FESTIVALURI

 • Într-o zi de sărbătoare, sunteți invitați la Gradina Mariei by Gradina cu Artisti! Cum toamna bate la ușa și în septembrie se numără târgurile, iată și ultima ediție pe acest an a Grădinii cu Artiști. La Grădina Mariei ne propunem să prelungim vara și să simțim spiritul toamnei într-o atmosferă de vacanță târzie.
 • Muzica lumii se simte la World Experience Festival 2018 – Sunetele Lumii, a 4-a ediție a Festivalului Ambasadelor, într-o experiență multiculturală unică, în inima Bucureștiului. Un eveniment initiat și organizat de Asociația ESCU, sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.
 • Agenda Bio#11- Ediție de toamnă – în grădină! Ultima ediție din acest an aduce împreună aproximativ 70 de branduri preocupate de sănătatea ta și de mediul înconjurător, activități pentru copii, seminarii, ateliere de gătit și nutriție, sesiuni și clase de yoga. În cadrul evenimentului reunim specialiști și traineri din diverse domenii de activitate și interes, care își dedică timpul și experiența pentru a te ajuta să atingi echilibrul mult dorit și căutat.
 • Bucureștiul devine capitala europeană #streetfood – Bucharest Street Food Carnival! Cel mai mare eveniment de acest gen de pe continent vine la tine acasă! Orice gurmand adevărat a salvat deja în agendă datele de 6-9 septembrie și va lua cu asalt Romexpo, pentru a gusta din meniu de #Carnaval. Ce te așteaptă? Peste 100 de vendori, restaurante cu preparate de senzație și artiști locali și internaționali care vor da tonul distracției.
 • Cea de-a patra ediție a Bucharest International Dance Film Festival va avea loc în perioada 6 – 9 septembrie 2018, găzduit de șapte spații din Capitală. În anul Centenarului, tema celei de-a patra ediții a BIDFF este „[re]tracing” – urmele pe care timpul le-a lăsat în viețile oamenilor și ale comunităților din care fac parte.

 

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 9 SEPTEMBRIE