Blog,  Editia 37

Bounty Fair #37 găzduiește 1 micro-eveniment caritabil

 

Donează sânge împreună cu Ramona Dumitru, de ziua ei!

22 septembrie 2018, 10:00 – 13:00

 

Ramona și-a dorit pentru ziua ei:

  • să aduc lângă mine cât mai mulți oameni. Motivul? Împreună să donăm cât mai mult sânge pentru cei care au nevoie. Visul meu este să reușesc să adun cel puțin 42 litri de sânge, pe măsura anilor trăiți de mine. 
  • să strâng fonduri pentru a-l ajuta pe Alex Ene să revină la copilăria lui. 

Cred că vom reuși, unindu-ne inimile!

 

Anual, peste 600.000 de persoane au nevoie de sânge şi de preparate sanguine. Din păcate, nu de puţine ori, pacienţii şi cei dragi lor se confruntă cu lipsa sângelui din spitale, iar operaţiile şi tratamentele medicale de care au atâta nevoie sunt amânate.

Donarea de sânge este un gest pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l facă, cât de des posibil (adică la un interval de minim 3 luni), este responsabilitatea noastră civică! Este un gest care nu ne costă nimic, ba e chiar benefic pentru corpul nostru! Dacă donezi, îţi reîmprospătezi sângele şi îţi creşti imunitatea. La o donare se recoltează 450 ml – 500 ml de sânge, cantitate ce se reface: ca volum în 24 ore, celular în aproximativ 12 săptămâni și poate ajuta 3 oameni care au nevoie.

 

Dacă dorești să participi la petrecerea de ziua Ramonei prin donarea de sânge și fonduri pentru Alex, găsești toate informații referitoare la procesul de donare în event-ul de pe Facebook.

Ce zici, vii?

Dacă răspunsul tău este DA, te rog să trimiți un e-mail pe adresa ram.dumitru@gmail.com. Estimatea numărului de donatori îi va ajuta și pe cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină al MAPN pentru a se organiza mai bine în privința consumabilelor.

Ramona: La final te voi aștepta cu o mare îmbrățișare și cu un pahar de suc natural pe care îl vom ciocni împreună, cu bucurie.

 


 

 

Eveniment Bounty Fair #37

Data: 22 și 23 septembrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet în valoare de 8 lei/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #37

Activități pentru copii @Bounty Fair #37

Ce vei găsi la Bounty Fair#37