Blog,  Editia 35

Căsuțele în copaci Tentsile @Bounty Fair #35

La Bounty Fair #35 zona de grădină va fi amenajată de  Tentsile România   cu cele mai faine căsuțe în copac, spre bucuria celor mici și a celor mari.

Mai ții minte când erai copil, ce mult îți plăcea ideea să ai căsuța ta în care să te ascunzi și sa ai un univers al tău și doar al tău? Și cum ar fi dacă acest univers ar fi undeva în pădure, în mijlocul naturii, cu flori înmiresmate, unde ar putea oricând să apară zâne și spiriduși? Iată că acum, multumită corturilor TENTSILE în copaci, copilul tău se poate bucura de experiența casuței în copac. Noi chiar spunem cu mâna pe inimă: “copiii iubesc corturile în copaci”! Cu siguranță le vei iubi și tu!
Așadar vă așteptăm cu drag, copii mari și mici, în acest loc de joacă, din inima pădurii, la Casa Universitarilor București, în cadrul evenimentului Bounty Fair, pe 16 și 17 iunie 2018.

 

Ne place foarte mult acest proiect așa că îți vom povesti și ție mai multe despre aceste hamace speciale:

În 2013, TENTSILE a revoluționat lumea campingului lansand “casele în copac portabile”.  

Totul a început cu doi londonezi și pasiunea lor pentru luna împădurită Endor, lumea imaginată de George Lucas în trilogia Războiul Stelelor. În 2002, inspirat de pânza țesută de păianjeni, arhitectul de case în copaci Alex Shirley-Smith, care are origini românești, a realizat un prototip al unei case în copac pliabile în livingul locuinței sale.

Datorită modului în care sunt realizate, aceste corturi oferă iubitorilor de natură un mod nou și incredibil de petrecere a timpului liber, beneficiind în același timp de un confort fără egal. Aceasta deoarece corturile TENTSILE combină versatilitatea unui hamac cu confortul și siguranța unui cort – pot fi montate oriunde, chiar dacă pe jos sunt stânci, e noroi, solul e plin de pietre sau vegetația este bogată.

Dar ce le face cu adevărat unice este faptul că nu afectează în niciun fel copacii. Nu numai că sunt în armonie cu mediul, dar Tentsile luptă pentru conservarea pădurilor.

“Daca toti vom sta în copaci, nu o să-i mai poată taia nimeni”, este de altfel motto-ul lui Alex Shirley-Smith, creatorul corturilor TENTSILE.

Parte din inițiativa ecologică, TENTSILE și-a propus ca pentru fiecare cort vândut să planteze 18 copaci.

 

 

 

Când? 16 – 17 iunie 2018

Unde? Casa Universitarilor București

Intrarea: 8 lei/persoană/zi, dar copiii până în 14 ani au acces gratuit.

Programul: 10:00 – 20:00

 

Mai multe detalii despre Bounty Fair #35 găsiți în event-ul de pe Facebook:

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #35

Ce vei găsi la Bounty Fair#35 – Shopping creativ în grădină

Activități pentru copii @Bounty Fair #35