Activitati editia 22 - Martisor 2017,  Blog

Ce vei gasi la Bounty Fair#31: Editie de Martisor

flyer_martisor_februarie_2018_web

Vine, vine primavara!

Si se asterne-n toata tara

Floricele pe campii,

La Bounty sa tot vii!

Pentru ca stim ca esti in cautare de martisoare originale pentru tine sau cele drage sufletului tău, Bounty Fair a pregatit un targ plin de martisoare unicat, realizate manual de unii dintre cei mai talentati artizani romani, intr-o diversitate de stiluri.

Ce vei gasi mai exact la Bounty Fair?

  • mii de martisoare deosebite, realizate de peste 50 dintre cei mai talentati creatori si artizani romani. Astfel, vei putea oferi femeilor din viața ta un simbol al primaverii cu adevarat special, de care se vor bucura garantat!

brandurilor participante @Bounty Fair #31_2018_web

 

  • pe toata durata evenimentului Bounty Fair veti gasi si activitati variate pentru copii. Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia 🙂 Lista atelierelor:  https://goo.gl/qUgfbW

 

muuulte_atelier_februarie_martisor_web

 

 

tombola_februarie_2018_web

 

  • cine poate rezista unei waffle calde, facute pe loc asteptand sa fie devorata? Delicii pe Roti Waffles & Coffee se ocupa sa le pregateasca alaturi de o cafea delicioasa

Delicii pe Roti Waffles & Coffee_februarie_2018

 

  • tatuaje cu henna: Mehndi este arta traditionala indiana straveche a picturii cu henna pe corp. Diana, de la Mehndiana, este o artista care s-a indragostit de aceasta tehnica de pictura si doreste sa o impartaseasca cu voi! Va alegeti modelul preferat si va poate face un tatuaj extraordinar care ramane pe piele pana la 2 saptamani. Un tatuaj porneste de la 25 lei depinzand de marimea si complexitatea acestuia.

Mehndi Art_atelier_februarie_2018_web

 

  • nu va faceti griji in privinta pranzului. Casa Universitarilor se ocupa de acest aspect! Astfel gasesti in zona de restaurant mancaruri si bauturi traditionale, deci nu trebuie decat sa veniti cu pofta de mancare si voia buna.

 

restaurant_februarie_2018_web

 

Bounty Fair – ediţia nr. 31
Data: 24 – 25 februarie 2018
Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei persoană
Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #31

Activitati pentru copii @Bounty Fair #31