Activitati editia 32 - Ziua Femeii 2018,  Blog

Ce vei gasi la Bounty Fair#32: Editie de Ziua Femeii

flyer_ziua_femeii_martie_2018

 

Luna martie aduce primele flori de primăvară, soare, voie bună, agitație, planuri mărețe şi cȃte şi mai cȃte. La Bounty Fair #32, ediția de Ziua Femeii, vei găsi un tȃrg care reuneşte aproximativ 60 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu.

Această ediție îi este ȋnchinată și dedicată mamei, surorii, fiicei, bunicii, colegei şi prietenei dragi!

  

Ce vei gasi mai exact la Bounty Fair?

🌸 un eveniment potrivit pentru redefinirea stilului vestimentar, de venit cu prietenele, de probat și achiziționat noile piese care nu trebuie să-ți lipsească din garderoba de primăvară;

🌸 cadouri pentru femeile din viața ta sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 60 dintre cei mai talentați creatori și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație

targ de design de ziua femeii bounty fair bucuresti


 

🌸 14 ateliere de creație cu tematici variate dedicate primăverii și prietenoase cu preocuparile și pasiunile juniorilor tăi. Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginație, creativității, atenției și socializării celor mici.

(Atelierele se desfasoara permanent pe durata evenimentului Bounty Fair.)

ateliere creative educative pentru copii bucuresti bounty fair


 

 🌸 Mehndi este arta tradițională indiană a picturii cu henna pe corp. Diana, de la Mehndi Art, este o artistă care s-a îndrăgostit de această tehnică de pictură și dorește să o împărtășească cu voi!  Îți poți alege modelul care te fascinează și pe care vrei să-l ai pe piele timp de 2 săptămâni, iar Diana îți va îndeplini cu stil și talent, visul creativ.

tatuaje henna bucuresti bounty fair 

🌸 Miros de primăvară, flori și stil, dar mai ales cafea, multa cafea.  Dragostea necondiționată pentru cafea te poarta spre Coffee-Bike România, pe care îi vei îndrăgi îndată.

 

cafea la evenimente coffee bike bucuresti


 

🌸 Sheida Coffee & Stories este o cafenea socială care inspiră povești despre oameni și pentru oameni, fapte bune și energie creatoare. Te asteaptă la Bounty Fair #32: Editie de Ziua Femeii să-ți alegi favoritul din colecția lor impresionantă de 52 de ceaiuri. Nu poți pleca acasă doar cu daruri pentru femeile dragi, alege ceva și pentru răsfățul tău matinal.

Sheida Coffee & Stories bucuresti cafenea sociala 

🌸 Angeline Cake Boutique este despre emoție, surprize dulci si experiente rafinate. Vino să faci cunoștință cu minunatele deserturi și lasă-te cucerită de fermecata lor savoare. Alege să îmbini sesiunea de cumpărături și probat, cu o pauză de dulce stilat și rafinat.

 

Angeline Cake Boutique delicii gourmet evenimente bucuresti🌸 Tombola Bounty cu premii pe loc, oferite de câteva dintre brandurile participante: Dia HandmadeMiracoloreCristina Masnitz JewelryNukkaEmatelier – manufacturaTechirGradina ZanelorCeramix ArtBonBons by Monica RadulescuCopper Flux , Love4feltRadyMunaMaison IliaFairies’ TouchSacpartout.

Regulament tombolă: Cumperi ceva din târg și extragi un bilețel. ➡️ Cei norocoși vor primi pe loc, un cadou din partea brandurilor menționate ⬆️. Avem și consolări dulci asezonate cu citate pentru cei mai puțin norocoși.

tombola cu premii pe loc bounty fair bucuresti


🌸 Nu îți face griji în privința prânzului.

Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel, găsești în zona de restaurant mâncăruri și băuturi tradiționale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voie bună.

restaurant casa universitarilor bucuresti

 

 

Data: 3-4 martie 2018
Locaţie: Casa Universitarilor Bucuresti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei/persoană/zi
Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Promotia editiei: doi studenti sau 2 pensionari pot intra in baza unui singur bilet (dovada se face cu leditimatia de student cu fotografie, respectiv talon de pensie si buletin).

 

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #32 Activitati pentru copii @Bounty Fair #32