Bounty Fair de Florii si Pasti
Activitati editia 33 - editia de Florii,  Activitati editia 33 - Editie de Florii si Pasti,  Blog,  Uncategorized

Ce vei gasi la Bounty Fair#33: Editie de Florii si Pasti

 

*apasa pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza video-ul de prezentare

Eveniment pe Facebook

 

Sărbătorile Pascale și luna aprilie aduc motivație, soare, energie pozitivă, dăruire, ținute colorate și vesele, planuri pentru vacanță şi cȃte şi mai cȃte.

La Bounty Fair #33, Ediția de Florii și Paști vei găsi un tȃrg care reuneşte aproximativ 60 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu.

 
Ce vei găsi mai exact la Bounty Fair?

🌸un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping creativ, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de primăvară sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba;

🌸cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 60 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație;

*apasa pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza video-ul de prezentare

 

🌸 14 ateliere de creație cu tematici variate dedicate primăverii și sărbătorii Paștelui, prietenoase cu preocuparile și pasiunile juniorilor tăi. Acestea contribuie la dezvoltarea imaginație, creativității, atenției și socializării celor mici.

(Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair.)

 


🌸Shopping-ul creativ este asezonat cu gustări gourmet, pregătite cu drag și pasiune de către Angeline Cake Boutique, Chez Odette, Raw Gâteau și Mama Pan. Fiindcă vremea pare să revină la sentimente mai primăvăratice, nu lipsește nici Coffee Bike, deci nu-ți face griji în privința cafelei, ciocolatei calde sau a ceaiului aromat.

*apasa pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza video-ul de prezentare

 


🌸 Mehndi este arta tradițională indiană a picturii cu henna pe corp. Diana de la Mehndi Art, este o artistă care s-a îndrăgostit de această tehnică de pictură și dorește să o împărtășească cu voi!  Îți poți alege modelul care te fascinează și pe care vrei să-l ai pe piele timp de 2 săptămâni, iar Diana îți va îndeplini cu stil și talent, visul creativ.

 


🌸 Tombola Bounty cu premii pe loc, oferite de câteva dintre brandurile participante: Motifs, La. Bernadette, Mirian, Lumea Ceramicii, Happy bow ties by Rodica Dumitru, Panseea, Adrian’s, Karusello, Chez Odette, BecheruArt, Crafty Grandma, Sama Handmade, KaleidoLove, Bratara Succesului, Orfi Design, Tămada, Angeline Cake Boutique.

Regulament tombolă: Cumperi ceva din târg și extragi un bilețel. ➡ Cei norocoși vor primi pe loc, un cadou din partea brandurilor menționate ⬆. Avem și consolări dulci asezonate cu citate pentru cei mai puțin norocoși.

 


🌸 Nu îți face griji în privința prânzului.

Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel, găsești în zona de restaurant mâncăruri și băuturi tradiționale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voie bună.


Data: 31 martie – 1 aprilie 2018
Locaţie: Casa Universitarilor Bucuresti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei/persoană/zi
Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

 

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #33 Activitati pentru copii @Bounty Fair #33