Blog,  Ediția 34

Ce vei gasi la Bounty Fair#34 – editie de shopping creativ in aer liber

 

Eveniment pe Facebook

 

Luna mai aduce prospețime, culoare și explozie de energie creatoare.

Nu, nu am uitat de mult așteptatele cireșe și evenimentul Bounty Fair #34 care reuneşte aproximativ 70 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu.

Pentru că soarele ne este aliat, energia pozitivă ne este partener, iar minunata grădină a Casei Universitarilor ne este gazdă, vă invităm la prima ediție Bounty Fair 2018 în aer liber.

Garantăm pentru creații inedite, designeri pasionați, spațiu verde, gradină colorată și primitoare, ateliere de creație, hamace pentru relaxare, înghețată, dulciuri de poveste și limonadă. Ne oprim aici, cred ca te-am convins, ce zici?

 

Ce vei găsi la Bounty Fair #34, ediție de shopping creativ în aer liber?

🍒 un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de primăvară/vară sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba.

🍒 cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 70 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație.

 


🍒 16 ateliere haioase și educative pentru copii, cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.  Ateliere pot constituie un punct de interes și pentru adulți, multe dintre acestea structurându-și dificultatea în funcție de vârsta și abilitățile participantului. Lista atelierelor aici: http://bountyfair.ro/…/activitati-pentru-copii-bounty-fair…/

*Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair.

 

🍒 Piesă de teatru pentru copii Copilul care l-a luat pe NU în brațe (duminică, 20 mai 2018, ora 11:00). Detalii și înscriere: https://goo.gl/oxqhtZ

 

🍒 Lansare de carte Bicicleta fermecată scrisă de Mihaela Coșescu și ilustrată de Andreea Chiorniță (duminică, 20 mai 2018, ora 11:30). Detalii suplimentare: https://goo.gl/8oGNxy


🍒 Shopping-ul creativ este asezonat cu gustări gourmet, pregătite cu drag și pasiune de către Angeline Cake Boutique și Mama Pan. Vei simți aroma cafelei încă de cum vei păși pe stradă pentru că nu lipsește Coffee Bike,  deci nu-ți face griji în privința cafelei, ciocolatei calde sau a ceaiului aromat. Dacă aveai emoții în privința unei înghețate aromat de diversificată, Butoiul cu înghețată a spus prezent.


🍒 Mehndi este arta tradițională indiană a picturii cu henna pe corp. Diana de la Mehndi Art este o artistă care s-a îndrăgostit de această tehnică de pictură și dorește să o împărtășească cu voi!  Îți poți alege modelul care te fascinează și pe care vrei să-l ai pe piele timp de 2 săptămâni, iar Diana îți va îndeplini cu stil și talent, visul creativ.

 


🍒 Cadoul Adei Chindea, blogger la Ceai cu mămici … ești tu! Bounty Fair #34 găzduiește ”petrecerea” de ziua Adei. Își sărbătorește a 33-a aniversare prin donarea de sânge pentru persoanele în nevoie. Mai multe informații despre acest gest de responsabilitate civică găsiți aici: https://goo.gl/PQxJS5


🍒 Ceva dulce pentru proiectul “Hai la munte” 

Hand 2 Hand (H2H) este un ONG care derulează programe pentru integrarea socio-profesională a copiilor din centrele de plasament. Au planificat o excursie la Cheia pentru copiii din centre de plasament, în perioada 25-29 iunie 2018. Costurile excursiei se ridică la peste 8000 lei. Fiind pasionată de gătit și de voluntariat, Luminița s-a pus pe prăjiturit, pentru a le veni astfel în sprijin.  Așa că, la Bounty Fair puteți găsi, adora și lua acasă delicioasele ei minunății, contribuind astfel la realizarea excursiei. De asemenea, puteți face și donații. (Fursecuri – 3lei/bucată; mini Babovka – 5 lei/bucată; tarte 5 lei/bucată și Quiche 5 lei/felie)

 


🍒 Pentru că ne dorim ca toți cei care vin la Bounty Fair să se bucure de timpul petrecut în cadrul evenimentului, avem un atelier și pentru oameni mari. Icrus va susține un atelier gratuit pentru cei dornici să învețe cum să creeze bijuterii din cupru. Participanții au posibilitatea sa realizeze brățări, cercei sau inele. La final, poți pleca cu noua ta creație acasă.

 


🍒 Zonă de hamace, accesorizată cu un tablou deosebit de natură, format dintr-un cer senin, completat cu frunzele și crengile copacilor, parfum de flori și tril de păsări vesele și gălăgioase.

 

 


🍒 Tombolă cu premii pe loc , oferite de câteva dintre brandurile participante: komoda Soul CosmeticsCireshel CrisbrizCristalino BijouxAtelierul de porțelanRadyFructosBlue LilyKitsch.StoreMirabilisArtJewelry .

Regulament tombolă: Cumperi ceva din târg și extragi un bilețel. ➡ Cei norocoși vor primi pe loc, un cadou din partea brandurilor menționate ⬆. Avem și consolări dulci asezonate cu citate pentru cei mai puțin norocoși.


🍒 Nu îți face griji în privința prânzului.

Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel, găsești în zona de restaurant, care este chiar pe terasă, mâncăruri și băuturi tradiționale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voie bună.

Data: 19 – 20 mai 2018
Program: 10:00- 20:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea oamenilor cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.
În esență, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

 

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #34 Activitati pentru copii @Bounty Fair #34