Blog,  Editia 35

Ce vei găsi la Bounty Fair#35 – Shopping creativ în grădină

Eveniment pe Facebook

 

Celebrul Iunie aduce primele planuri de vacanță, raze de soare hotărât, dar blând, energie pozitivă și colorată.

Bounty Fair #35 plănuiește în secret o mega aniversare pentru Iunie cel stilat la care reuneşte aproximativ 70 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu. Hai să ocupi locul invitatului de onoare!

Și pentru că Iunie este pasionat de culori, natură, clădiri și grădini cu personalitate, gazda evenimentului este minunata grădină a Casei Universitarilor.

Garantăm pentru creații inedite, designeri pasionați, spațiu verde, gradină primitoare, ateliere de creație, hamace pentru relaxare, înghețată, dulciuri de poveste și limonadă. Vii și tu, garantat?

 

 

Ce vei găsi la Bounty Fair #35 – Shopping creativ în grădină?

 

☀ un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de vară sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba

☀ cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 70 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație.

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #35


☀ 16 ateliere haioase și educative pentru copii, cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.  Ateliere pot constituie un punct de interes și pentru adulți, multe dintre acestea structurându-și dificultatea în funcție de vârsta și abilitățile participantului.

*Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair.

Activități pentru copii @Bounty Fair #35


 Atelier de balet pentru copii: Mișcare, dans și socializare oferit de Victoria Dance Studio

Sâmbătă, 16 iunie 2018 – ora 11:00

 


☀ Spectacol interactiv pentru copii “Cesuleț Timpulescu vrea să fie șoricel”

 Duminică, 17 iunie 2018, ora 11:00.

Mai multe detalii în eventul Facebook sau pe JuxiMagic

Rezervări: 0733081464/rezervari@juximagic.ro


☀ Shopping-ul creativ este asezonat cu gustări gourmet, pregătite cu drag și pasiune de către Mama Pan și Chez Odette. Vei simți aroma cafelei încă de cum vei păși pe stradă pentru că nu lipsește Coffee Bike. Dacă aveai emoții în privința unei înghețate aromat de diversificată, Butoiul cu înghețată a spus prezent.Cabina cu nebunii
 pregătește mediul perfect pentru cele mai tari și trăsnite amintiri foto.

Alege din recuzita lor ceea ce te reprezintă și creează-ți o amintire alături de cea mai bună prietenă, chiar la evenimentul de shopping creativ favorit.

 


☀ Zonă de hamace, bancuțe și căsuțe în copac de la Tentsile România este accesorizată cu un tablou deosebit de natură, format dintr-un cer senin, completat cu frunzele și crengile copacilor, parfum de flori și tril de păsări vesele și gălăgioase.


☀ Tombolă cu premii pe loc oferite de câteva dintre brandurile participante.

Regulament tombolă: Cumperi ceva din târg și extragi un bilețel. ➡ Cei norocoși vor primi pe loc, un cadou din partea brandurilor menționate ⬆. Avem și consolări dulci asezonate cu citate pentru ca nimeni să nu se simtă mai puțin norocos.

Premiile sunt oferite de: Karusello, Dia Handmade, Miracolore, Dizonaur, Crafty Grandma, Liliana Arnaut, Grădina Zânelor, Orfi Design, Cris Biz, Cristina Masnitz, AtelierEM, Miss H, Sacpartout, Bufetto, Andrea Arju, Creativ în culori acrilice, Dimișcă, Sama Handmade-Povești cusute, Kitsch Store, Icruș Florea.


☀  Nu îți face griji în privința prânzului.

Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel, găsești în zona de restaurant, care este chiar pe terasă, mâncăruri și băuturi tradiționale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voie bună.

 


☀ Pentru că ne dorim ca toți cei care vin la Bounty Fair să se bucure de timpul petrecut în cadrul evenimentului, avem un atelier și pentru oameni mari. Icrus va susține un atelier gratuit pentru cei dornici să învețe cum să creeze bijuterii din cupru. Participanții au posibilitatea sa realizeze brățări, cercei sau inele. La final, poți pleca cu noua ta creație acasă.


Duminică, 17 iunie 2018, de la 11:00, puteți asista la Recital de pian cu muzică românească și universală, susținut de elevii de la Școala Gimnazială “Elena Văcărescu”. Recitalul are loc în clădire, în Sala Mare/Sala de concert.

 

 


Eveniment Bounty Fair #35

Data: 16 – 17 iunie 2018
Program: 10:00- 20:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

 

Eveniment pe Facebook