Blog,  Editia 37

Ce vei găsi la Bounty Fair#37 – Shopping creativ de toamnă

Eveniment pe Facebook

 

 

Ce vei găsi la Bounty Fair #37 – Shopping creativ de toamnă?

 

🍁 un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele din această toamnă arămie sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba

🍁 cadouri pentru cei dragi sau un răsfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 70 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație.

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #37


🍁 15 ateliere haioase și educative pentru copii, cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.  Ateliere pot constituie un punct de interes și pentru adulți, multe dintre acestea structurându-și dificultatea în funcție de vârsta și abilitățile participantului.

*Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair.

 

Activități pentru copii @Bounty Fair #37


🍁 Spectacol interactiv pentru copii

🍁Sâmbătă, 22 septembrie 2018, ora 11:00 – Rita Gărgărița, prietena mea

Rezervări: 0733081464/rezervari@juximagic.ro


🍁 Shopping-ul creativ este asezonat cu gustări gourmet, pregătite cu drag și pasiune de către Mama Pan și Chez Odette. Vei simți aroma cafelei încă de cum vei păși pe stradă pentru că nu lipsește Coffee Bike. Dacă aveai emoții în privința unei înghețate aromat de diversificată, Butoiul cu înghețată a spus prezent.


🍁 Zona de relaxare cu hamace și băncuțe este asezonată cu un tablou deosebit de natură, format dintr-un cer senin, completat cu frunzele arămii și crengile copacilor, culorile calde și raze de soare blând și răbdător.


🍁 Tombolă cu premii pe loc oferite de câteva dintre brandurile participante.

Premiile sunt oferite de: Crafty Grandma, Orfi Design, La.BernadetteIcruș Florea, Chez OdetteKarusello, Adrian’s, Holycuts, Mokko Atelier, Cristina Masnitz JewelryDulceturi Naturale VeronicaANDREA ARJUBufettoBijuterii Urban StylePanseeaEmatelierAtelierul de portelan, ANDREIA MARTINEscu, Brațara Succesului.

 

Regulament tombolă: Cumperi ceva din târg și extragi un bilețel. ➡ Cei norocoși vor primi pe loc, un cadou din partea brandurilor menționate ⬆. Avem și consolări dulci asezonate cu citate pentru ca nimeni să nu se simtă mai puțin norocos.

 


🍁  Nu îți face griji în privința prânzului.

Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel, găsești în zona de restaurant, care este chiar pe terasă, mâncăruri și băuturi tradiționale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voie bună.

 


🍁 Pentru că ne dorim ca toți cei care vin la Bounty Fair să se bucure de timpul petrecut în cadrul evenimentului, avem un atelier și pentru oameni mari. Icrus Florea va susține un atelier gratuit pentru cei dornici să învețe cum să creeze bijuterii din cupru. Participanții au posibilitatea sa realizeze brățări, cercei sau inele. La final, poți pleca cu noua ta creație acasă.


🍁 Tatuaje cu Henna

– pe toată durata evenimentului –

Denisa Dragne este un tânăr arhitect în devenire, cu visuri și aspirații, dar și pasiuni și hobby-uri. Una dintre pasiunile sale creatoare este pictura cu henna, mai exact realizarea tatuajelor temporare, naturale. Dacă îți dorești un tatuaj cu henna și ai în minte un model sau salvată o imagine în telefon, acum ai ocazia perfectă de a-l transforma în realitate creativă. Astfel că îți poți aduce inspirația propriului model sau poți alege unul din portofoliul Denisei.  Tatuajele rezistă pe piele până la 2 săptămâni, prețul unui tatuaj începe de la 10 lei și depinde de mărimea și complexitatea acestuia.


🍁 Donează sânge împreună cu Ramona Dumitru, de ziua ei!

 

Ramona și-a dorit pentru ziua ei:

  • să aduc lângă mine cât mai mulți oameni. Motivul? Împreună să donăm cât mai mult sânge pentru cei care au nevoie. Visul meu este să reușesc să adun cel puțin 42 litri de sânge, pe măsura anilor trăiți de mine. 
  • să strâng fonduri pentru a-l ajuta pe Alex Ene să revină la copilăria lui. 

Cred că vom reuși, unindu-ne inimile! 

Mai multe informații referitoare la procesul de donare găsiți event-ul de pe Facebook.


Eveniment Bounty Fair #37

Data: 22 și 23 septembrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet în valoare de 8 lei/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Eveniment pe Facebook