Blog,  Ediția 38

Ce vei găsi la Bounty Fair#38 shopping creativ de toamnă boemă

Eveniment pe Facebook

 

 

Ce vei găsi la Bounty Fair #38 – Shopping creativ de toamnă boemă?

 

🍁 un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele din această toamnă arămie sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba

🍁 cadouri pentru cei dragi sau un răsfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 50 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație.

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #38


🍁 13 ateliere haioase și educative pentru copii, cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.  Ateliere pot constituie un punct de interes și pentru adulți, multe dintre acestea structurându-și dificultatea în funcție de vârsta și abilitățile participantului.

*Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair.

 

Activități pentru copii @Bounty Fair #38


 

🍁 Shopping-ul creativ este asezonat cu gustări gourmet, pregătite cu drag și pasiune de către Mama Pan  Chez Odette și Angeline Cake Boutique. Vei simți aroma cafelei încă de cum vei păși pe stradă pentru că nu lipsește Coffee Bike.

 


🍁 Tombolă cu premii pe loc oferite de câteva dintre brandurile participante.

Premiile sunt oferite de: Crafty GrandmaOrfi DesignLa.BernadetteAdrian’s, Bijuterii Urban StyleCopper Flux, Love4Felt, Mirabilis Art JewelryBijuterii Urban StyleDeep Design ConceptEriolaJewelryAtelierD’Apre, Mirian

Regulament tombolă: Cumperi ceva din târg și extragi un bilețel. ➡ Cei norocoși vor primi pe loc, un cadou din partea brandurilor menționate ⬆. Avem și consolări dulci asezonate cu citate pentru ca nimeni să nu se simtă mai puțin norocos.

 

 


🍁  Nu îți face griji în privința prânzului.

Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel, găsești în zona de restaurant, care este la demisolul locației, mâncăruri și băuturi tradiționale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voie bună.

 


 

🍁 Tatuaje cu Henna

– pe toată durata evenimentului –

🍁Mehndi este arta tradițională indiană a picturii cu henna pe corp. Diana de la Mehndi Art este o artistă care s-a îndrăgostit de această tehnică de pictură și dorește să o împărtășească cu voi!  Îți poți alege modelul care te fascinează și pe care vrei să-l ai pe piele timp de 2 săptămâni, iar Diana îți va îndeplini cu stil și talent, visul creativ.


Eveniment Bounty Fair #38

Data: 20 și 21 octombrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet în valoare de 8 lei/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Eveniment pe Facebook