Blog,  Editia 39

Ce vei găsi la Bounty Fair#39 Ediție aniversară 4 ani

Vezi evenimentul pe Facebook

Lume, lume, la Bounty Fair #39 e rost de party!
La aniversarea celor 4 ani, Bounty Fair își invită toți prietenii vechi și dragi, 50 de branduri și designeri români renumiți, 15 dintre cei mai talentați și creativi traineri ale atelierelor pentru juniori, dar și cei mai dragi vizitatori, fie ei dintre cei fideli sau noi exploratori.
Bineînțeles că nu lipsesc deliciile gourmet și cosmeticele mult îndrăgite.

Bounty Fair te așteptă să-i urezi un călduros “La mulți ani inspirați!” pe 17 și 18 noiembrie 2018, la Casa Universitarilor Bucuresti.
El promite creații cu stil, culoare și voie bună, tu ce aduci? Ce zici de cel mai bun partener de petreceri creativ de stilate? 😀

 

Ce vei găsi la Bounty Fair #39 Ediție aniversară 4 ani?

 

🎈 un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de toamnă, de redefinit stilul vestimentar și garderoba.

🎈 cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 50 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație.

 


🎈 13 ateliere haioase și educative pentru copii, cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.  Ateliere pot constituie un punct de interes și pentru adulți, multe dintre acestea structurându-și dificultatea în funcție de vârsta și abilitățile participantului.

*Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair.

Lista atelierelor aici

 


🎈 Această ediție găzduiește micro expoziția foto a Iuliei Diculescu, elevă în clasa a 7-a, o mică artistă cu aspirații mari. Fotografiile le puteți admira in zona de lângă sala de ateliere, pe tot parcursul programului Bounty Fair #39. Vernisajul va avea loc sâmbătă 17 noiembrie orele 13:00.

 


 

🎈 Shopping-ul creativ este asezonat cu gustări gourmet, pregătite cu drag și pasiune de către Mama Pan,  Chez Odette , RawGateau și Corinne Chocolat


🎈Tombolă cu premii pe loc oferite de câteva dintre brandurile participante.

Premiile sunt oferite de: Brățara Succesului, Beatrix Color, Karusello, Mokko, Icruș Florea, Cristina Masnitz Jewelry, Chez Odette, Miss H, Raw Gateau, Emily Ray, Fagurele cu miere, Dia Handmade, Corinne Chocolat, Light&Deco, Crafty GrandmaOrfi DesignLa.BernadetteAdrian’s, Bijuterii Urban StyleMirabilis Art JewelryMirian

Regulament tombolă: Cumperi ceva din târg și extragi un bilețel. ➡ Cei norocoși vor primi pe loc, un cadou din partea brandurilor menționate ⬆. Avem și consolări dulci asezonate cu citate pentru ca nimeni să nu se simtă mai puțin norocos.

 


🎈 Nu îți face griji în privința prânzului.

Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel, găsești în zona de restaurant, care este la demisolul locației, mâncăruri și băuturi tradiționale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voie bună.

 


🎈 cu fiecare bilet cumpărat la ediția aniversară primești o invitație la Bounty Fair, ediția de Craciun 🎄


Vezi evenimentul pe Facebook

Eveniment Bounty Fair #39

Data: 17 și 18 noiembrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet în valoare de 8 lei/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Cadou de aniversare: Fiecare bilet primește în dar o invitație la Bounty Fair, ediția de Crăciun, din 15-16 decembrie 2018.

 

Pe afiș o întâlniți pe Andreea Stroe​, fondatoarea Evenimentului Bounty Fair​, purtând o rochie smart casual, aleasă din Showoomul Dorobanti 248 Store​, unde își expun creațiile de fashion design doar branduri românești. ♥