Blog,  Ediția 41

ACTIVITĂȚI PENTRU COPII @BOUNTY FAIR #41

Printre preocupările Bounty Fair se numără și modalitatea în care cei mici își petrec timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează informații și cunoștințe. De aceea oferă copilului din tine sau din familia ta, acces la educație non-formală prin intermediul atelierelor de creație și spectacolelor interactive și educative.

În esență, Bounty Fair aduce împreună la ediția #41

13 ateliere de creație cu tematici variate și prietenoase cu preocupările și pasiunile juniorilor tăi.

Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginației, creativității, atenției și socializării celor mici.

Fiecare atelier are un cost unic de 20 lei.

Locație: Casa Universitarilor București

Atelierele se desfășoară permanent pe durata evenimentului Bounty Fair și se adresează copiilor de peste 3 ani.

Program: 10:00 – 19:00


Mai multe detalii despre evenimentul Bounty Fair (care conține zonă de târg cu aproximativ 55 de branduri românești) găsești în event-ul de pe Facebook:

Vezi evenimentul pe Facebook

 

Ce vei găsi la Bounty Fair #41 shopping creativ de Mărțișor


Crina Manolescu urmează să dezvăluie secretele îndeletnicirii sale și pregătește un atelier de împâslit lână. Inițiatoarea proiectului Oaia Primordială vine alături de noi cu minunatele sale idei, ce transformă ghemotoacele de lână ȋn adorabile forme ce par ȋnsuflețite. Veți putea crea împreună cele mai interesante tablouri din lâna împaslită, pe post de cadou pentru mame.
“Un curcubeu, Universul, o floricică mov, un peisaj, o grădină, cerul de după furtună… Un atelier în care se vor folosi mânuțele, imaginația și lâna colorata. – ” Cineva chiar are o turma de oițe cu blană colorată de la care ați luat lâna să ne jucam noi cu ea ? “- “E o turma fermecată. Oița de la care a luat lâna cu care desenez eu cerul, a mâncat doar floricele albastre… așa cred eu. Dă-mi, te rog, un pic de lână galbenă pentru soare”. (Fagaras – iunie 2018)
Grupa de vârstă: 4-104 ani
Durata: 30 -40 minute
Preț: 20 lei

În cadrul acestui atelier copiii, dar și adulții pot decora cu ajutorul bucăților de piatră naturală și a pieselor de sticlă finisată în diferite culori, oglinzi sau suporturi termice pentru diverse recipiente. Folosind tehnica mozaicului atenția și răbdarea sunt antrenate în vederea obținerii unui obiect de design viu colorat cu scop utilitar.  Atelierul este susținut de către Anda Varlam .
Dimensiunea obiectelor : oglinda: 15x15cm, suportul termic: 12x12cm
Durata: 25 minute
Preț: 20 lei

 


În cadrul acestui atelier, oamenii mici, dar și cei mari vor avea ocazia să-și presonalizeze prin pictură propriul tricou din bumbac sau o sacoșă de pânză, după propriul plac și imaginație, prin culori speciale pentru textile.  Atelierul este susținut de Dana Adam de la Luna online.

 

Durata: 15 – 20 minute

Preț: 20 lei

 


 

Joaca cu lutul este în primul rând un exercițiu de imaginație și creativitate pe lângă dezvoltarea coordonarii mișcărilor, a motricității fine și a dobândirii cunoștințelor minime despre proporționalitate. Atelierul este coordonat de Burdila Vasile (artist ceramist).

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei


Teli Iacsa te invită să meșterești cu drag și spor la marțișoare “Ciufulici”, păpuși din hârtie de matase și puf de pene, decorate cu “bubuluțe’ de hartie de mătase și alte bucurii mici din cutia cu surprize.

Durata: 30 minute.

Preț: 20 lei


 

Fiecare zi trebuie să fie plină de culoare, de aceea Asociatia Culturala Sarang Hanguk te invită să mărțișoriți împreună:
“Sărbătorește venirea primăverii oferind celor dragi un marțisor inedit, personalizat chiar de tine! Am pregătit culori speciale aduse tocmai din Țara Dimineților Liniștite și șabloane în formă de coșulete cu flori sau de personaje celebre din cărțile care ne-au încântat copilaria, cum ar fi Mica Sirenă, Scufița Rosie sau Frumoasa din Pădurea Adormita. Avem și roboti simpatici din cele mai îndrăgite desene animate ale momentului. In plus, zeci de animăluțe amuzante abia așteaptă să-și facă noi prieteni! Atelierul dezvoltă imaginația copiilor, da frau liber creativității și spontaneității și facilitează deprinderea unor abilităti de exprimare artistică. Vă așteptăm și pe voi!”

 

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei

 


Atelier de modelat cu plastilină și lut. Banuții stranși din atelierul organizat vor fi donați Asociației ACSIS sub egida căreia se și ține acest atelier.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe figurine incluse în acest preț, totul depinde de complexitatea acestora)


Echipa Ch’artist  –  Paint Your Own Pottery Studio : “Primăvara nu vine cu o floare, dar se lasă încurajată de gâduri bune și ademenită cu energie pozitivă. La atelierul de pictură pe ceramică, vom picta voioși suveniruri create cu suflet pentru a chema primăvara mai aproape de natură, nu doar de calendar. Fie că doriți să le faceți cadou sau să le păstrați amintire, sperăm că obiectele pe care le-am pregătit pentru pictură să vă inspire și să vă bucure în procesul de creație. Nu există limită de vârstă, astfel că sunteti bineveniți, cu mic, cu mare, să vă alăturați euforiei colorate și să împărtășim din bucuria creației la atelierul nostru. Aveți la dispoziție culori speciale și toate materialele necesare, iar invitația este deschisa tuturor vizitatorilor târgului. “
Durată: variaza între 10 și 20 minute
Posibilitate de alegere: 3 obiecte mici sau 1 obiect mare
Preț: 20 lei

Coloritoria: Vine, vine Primăvara! Vă invitam să o întâmpinăm cu un Atelier de realizat marțisoare și felicitări cu tehnica șervețelului. Șervețele înflorate, vopsele acrilice, adeziv, pensule, bureți și multe zâmbete!
Durată: 20-30 minute
Preț: 20 lei

Un pătrat colorat de hârtie poate părea lipsit de semnificație, dar dacă, prin magie și dibăcie, pliezi hârtia de cinci ori, țup-țup, apare un iepuraș! Și tot același pătrat poate deveni un semn de carte în formă de inimă, care te ajută să nu mai pierzi rândul sau gândul atunci când citești. Hârtia colorată, poveștile, energia pozitivă, lipiciul și cariocile sunt nerăbdătoare să devină prietenele tale de nădejde. Iar Dorina te așteaptă cu brațele deschise, entuziasm și zâmbete largi-largi.

Durată: 15-20 minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe figurine incluse în acest preț, totul depinde de complexitatea acestora)

 


 Asociatia Artia revine la Bounty Fair cu atelierul de pictură pe apă. Doritorii vor putea picta pe apă, iar mai apoi vor imprima creația pe diferite forme de lemn sau hârtie, realizând o frumoasă broșă, breloc sau figurine simpatice. Vino și lasă-te surprins de tehnica picturii pe apă, de culorile vii care prind viață în apă, creând cele mai colorate și atrăgătoare combinații.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei


Atelierele Zonta te asteaptă să descoperi vasta lume a creației și să pictezi obiecte amuzante și decorative pe lemn, piatră sau ceramică inspirate, de iarnă și ai ei vestitori. Toate obiectele așteaptă cu nerăbdare să fie pictate de mânuțe dibace. Cu siguranță vei găsi un obiect sau activitate pe placul tău, așa că vino să faci cunoștință cu universul Zonta.

Durată: 20-30 minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe obiecte incluse în acest preț, totul depinde de complexitatea acestora)


Iulia Diculescu aduce un ATELIER DE JOACĂ  pentru adulți și copii. Meșterim, colorăm, coasem, aranjăm fluturi, flori, baghete, felicitări, acoperim cu sclipici chiar și unghiuțe de zâne și pitici!

Durată: 15-20 minute

Preț: 20 lei (pot fi mai multe figurine incluse în acest preț, totul depinde de complexitatea acestora)


Bounty Fair #41

Ediție de Mărțișor

Data: 23 – 24 februarie 2019

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46

Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: 8 lei/persoană/zi; copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere

Vezi evenimentul pe Facebook