Despre noi

Este în natura noastră să cautăm locuri, evenimente, experiențe și oameni care să ne inspire, sa ne trezească sentimente plăcute, să ne ajute să visăm constructiv. Pentru toți cei care caută bucățele de fericire în lucrurile frumoase din jur îi recompensăm cu “Bounty Fair”! Pentru că știm extazul pe care îl simți când îți iei un lucru nou și minunat! Știm zâmbetul trezit de amintirile alături de un drag prieten pentru care tocmai găsești cadoul super potrivit! Știm fiorul curiozității pe care-l simți când vezi câte lucruri noi ai de explorat! Știm și că shopping-ul este o artă, iar rezultatul ei este reflectat de fiecare prin stilul propriu!

La “Bounty Fair” vei găsi creații unicate (articole fashion de îmbrăcăminte și accesorii vestimentare, bijuterii cu stil, decorațiuni de interior, articole pentru cei mici), dar și cosmetice naturale și delicii gourmet, toate în zona de shopping creativ, unde expun doar branduri românești, aproximativ 60 la fiecare ediție.

Bounty Fair nu este complet fără 15 ateliere de creație pentru adulți sau copii, zonă de restaurant, zonă de relaxare și, desigur, premii ca rasplată. Ca doar este Bounty Fair! 🙂

 

Te așteptăm la edițiile care urmează.