Expozanți

 

Edițiile Bounty Fair 2018

 

Înainte de fiecare ediție Bounty Fair  realizăm o preselecție a participanților care au completat formularul de înscriere pentru ediția în curs.

Scopul preselecției este de a oferi vizitatorilor un târg cu diversitate mare de creații, păstrând în același timp un stil propriu, unic al Evenimentului Bounty Fair. Totodată, avem grijă ca fiecare ediție să ofere noutate, noi colecții, dar mai ales branduri care participă pentru prima dată la Bounty Fair.

Misiunea Evenimentului Bounty Fair este de a promova branduri românești talentate, care realizează creații diverse din ariile îmbrăcăminte, încăltăminte și accesorii vestimentare, bijuterii, obiecte de decor, dar și cosmetice naturale și produse alimentare gourmet. Totodată, dorim să arătăm fiecărui vizitator ca talentul și creativitatea românilor transformă fiecare obiect într-o mică operă de artă, plină de pasiune, unicitate și strălucire, iar calitatea acestora este de necontestat.

Atelierele de creație pentru cei mici completează atmosfera prietenoasă a evenimentului și, totodată, le oferă posibilitatea de a gusta din pasiunea creației încă de la vârste fragede. Unde îi va duce imaginația și dorința proprie rămâne de văzut.

Dragi branduri românești, asigurați-vă că sunteți în baza noastră de date, pentru a primi informații despre edițiie Bounty Fair și perioada de înscriere. Trimiteți-ne un email în care să ne prezentați creațiile voastre, care să conțină un link la o pagină de prezentare a acestora și datele de contact ale persoanei care reprezintă brandul.

Dacă doriți să participați cu un atelier, cu o prezentare inedită a unui produs, cu un proiect, cu o activitate etc. vă așteptăm cu o prezentare pe adresa de email bountyfair.inscrieri@gmail.com

Locatia: Casa Universitarilor Bucuresti

 

Ediții la interior

 

Ediții în aer liber