Soul Rebel Shop

soul rebel

 

Soul Rebel este cunoscut ca magazinul hippie din centrul vechi al Bucurestiului. Acolo gasesti o atmosfera primitoare, putin intima si un miros placut, oriental. Din punctul nostru de vedere, este unul dintre locurile ideale de unde sa-ti aprovizionezi stilul 😀 Gasesti mereu chestii noi care sa-ti incante privirea si sa nu poti pleca  fara sa fie ale tale! Iar daca te gandesti la un cadou cu personalitate este locul de vizitat.

Am scotocit prin pozele lor de pe pagina de Facebook pentru a va face o idee despre shop, daca nu-l stiti deja. Mai multe detalii gasiti direct pe pagina lor, aici.

I-am intrebat: Care este cea mai mare bucurie/mandrie a vostra de pana acum?

– Cea mai mare mandrie este ca am reusit timp de 7 ani sa impartasim cu prietenii nostri (clientii), prin intermediul magazinului, o parte din ceea ce iubim si ne incanta personal : hainute si accesorii deosebite, muzica faina si voie buna. Ne bucuram ca primim un feedback tare frumos din partea tuturor celor care ne trec pragul, ca simt povestea pe care o scriem zi de zi si vibe-ul pozitiv pe care il transmitem prin tot ceea ce contine magazinul.

Impartasiti cu noi un moment haios sau surprinzator care s-a petrecut la voi in shop.

– Un moment surprinzator a fost cand, in timp ce ascultam un vinil cu Mircea Vintila, el tocmai intra pe usa magazinului. A fost placut impresionat, s-a bucurat sa vada si tabloul cu fostul sau prieten bun, Motu Pittis si de atmosfera prietenoasa cu tenta hippie a intregului magazin. De atunci a mai revenit si a devenit un client de onoare, de care ne bucuram de fiecare data cand ne trece pragul.

soul rebel

soulrebel2

soulrebel3