Bernschutz&Co Gradina Icoanei

bernschutz2

Prima data cand am intrat la Bernschutz&Co de la Gradina Icoanei o clienta tocmai incerca sa se hotarasca ce sortiment de ceai sa aleaga, asa ca domnisoara de la magazin o ajuta prin a ii explica despre diferitele tipuri de ceai si  ii oferea sa le miroasa. Camera avea un parfum delicat de ceaiuri, combinate, dar extrem de imbietoare.  M-am plimbat prin magazin admirand sutele de obiectele colorate, cani, farfurioare, cutiute, tablouri, desene, carti si chiar ciocolata bio si prajituri. Este un loc ideal pentru cumparat cadouri de oferit cu drag, si spun asta pentru ca chiar eram intr-o mare dilema in acel moment legat de ce sa ii cumpar unei bune prietene de ziua ei. Problema mea a luat sfarsit in acest minunat loc.

Pe langa partea de magazin, au doua camere dragute unde puteti manca o prajitura sau bea tot felul de chestii delicioase. Preturile sunt super acceptabile pentru cat de gustoase sunt preparatele. Eu o sa ma intorc cu drag de fiecare data cand o sa vreau sa cumpar un ceai special, o cana haioasa si o prajitura. Tie ce iti place cel mai mult de la ei?

Aveti mai jos poze din interior si o parte din meniu.
bernschutz bernschutz3

 

bernschutz5 bernschutz4

Pentru ca am vrut sa aflu mai multe despre locatie, pe langa ce impresie mi-am facut singura, am cerut detalii si ei mi-au spus asa:

Concept

Bernschutz&Co a fost gandit  pentru toti aceia care apreciaza calitatea la un pret corect, promisiunea facuta cumparatorilor fiind aceea de a oferi mai mult pentru mai putin – more quality for less money. Aceasta promisiune, se regaseste atat in calitatea produselor, serviciilor, a know-how-ului impartasit, cat si in packaging pentru ca asta inseamna de fapt respect si atentie pentru consumator.

Despre locatie – Icoanei

Locatia este prima franciza si continua conceptul Bernschutz&Co,   imbogatit de frumusetea unui parter de casa veche amplasata in zona Icoanei si cu un salon de ceai in care te simti parca in alta lume, cum ne marturisesc clientii.

Despre ceaiurile noastre

La Bernschutz&Co se regaseste o lume inundata de peste 130 de tipuri de ceaiuri si arome, motiv pentru care e greu sa ai doar o preferinta; tocmai asta este frumusetea  ceaiului – combinatiile si varietatile numeroase se suprapun unor dispozitii sau unor nevoi diferite. De la ceaiuri verzi si negre de origine, pina la cele mai aromate combinatii de fructe si plante, sau rooibosuri, orice iubitor de ceaiuri este fericit sa descopere Bernschutz&Co.”

 

Autor articol: Andreea