HandMadeZone- Site-ul unde vinzi/cumperi produse handmade

handmadezone1

 

HandMadeZone este un site de anunturi complet gratuit lansat la inceputul lunii mai 2015,  un site exclusiv cu produse handmade, unde artistii pot posta anunturi cu creatiile lor, iar iubitorii de handmade pot cumpara produse unicat, create cu dragoste pentru frumos, arta si viata. Categoriile de produse sunt vaste, ceea ce face foarte usoara cautarea unui anumit produs. Va recomandam cu caldura sa folositi site-ul pentru a va promova si vinde obiectele realizate din pasiunea voastra 🙂

handmadezone2

Fondatorii HandMadeZone incearca sa promoveze produsele artistilor, sustinand imaginatia, talentul si unicitatea produselor atat cu ajutorul site-ului lor cat si prin diferite retele de socializare, cum ar fi: Facebook, Pinterest, Twitter, Google Plus. Pe langa artisti, acestia si-au propus sa promoveze si furnizorii de materiale, unelte si diferite ustensile necesare artistilor sau chiar diferite servicii, cum ar fi organizarea de targuri, astfel incat totul sa fie la un loc, practic artistii sa isi poata monetiza produsele si in acelasi timp sa cumpere si uneltele necesare realizarii produselor handmade.

Pe cine incearca de fapt sa promoveze fondatorii HandMadeZone? Am aflat de la ei ca un artist poate avea un singur produs sau mai multe, cat timp produsul este unul de calitate acesta se bucura de promovare gratuita. Intr-adevar, cei de la HandMadeZone au si o mica unealta de fidelizare, astfel ca artistii care listeaza produse periodic sunt oarecum usor privilegiati prin oferirea unor bannere publicitare pe prima pagina pentru o anumita perioada de timp.