Editii viitoare

 

 

 

flyer_decembrie_2017

Bounty Fair #30: Editie de Craciun

16 – 17 decembrie 2017

Eveniment pe Facebook

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #30

Activitati pentru copii @Bounty Fair #30

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Hai să ne bucurăm împreună, la Bounty Fair, de magia sărbătorilor de iarnă! Un târg plin de creaţii de tot felul, locul ideal de găsit cele mai speciale surprize de sărbatori! Pentru că ştim că iţi doreşti să oferi celor dragi cadouri cu suflet! ♥ ✳🎁✳

Bounty Fair – ediţia nr. 30
Data: 16-17 decembrie 2017
Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei persoană
Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Ce vei găsi mai exact la Bounty Fair?

– Shopping de Crăciun cu aproximativ 50 dintre cei mai talentaţi creatori români: haine şi accesorii vestimentare pentru femei, bijuterii stilate sau neconvenţionale, home decor, cosmetice naturale, dulceturi naturale, secţiune produse pentru copii (jucării şi hăinuțe);
– Ateliere haioase unde cei mici se vor distra şi îşi vor folosi abilitaţile creative, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților;
– Tombolă cu premii pe loc ( dacă cumperi ceva din târg, o răsplata de la noi primeşti)
– Muzică buna, cadouri surpriză, stat la poveşti, bunătăţuri şi tot ce-ţi mai trebuie să intri în spiritul Crăciunului.

De ce să vii la Bounty Fair?

– Vei găsi sute de idei de cadouri unicat pentru cei dragi ţie: cadouri cu “personalitate”, pe care să le oferi cu mȃndrie şi bucurie.
– Este locul ideal de shopping pentru tine! Uneori ai nevoie de un mic răsfăţ :)
– Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine şi accesorii şi redefinit stilul vestimentar.
– Vei găsi o lume a creativității, plină de oameni talentați şi deschişi să-ți ȋmpărtăşească pasiunea lor.
– Ai copii ȋn familie? Dacă îi aduci la ateliere: se vor distra, vor crea şi ȋşi vor dezvolta noi abilități.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta.

Parteneri media: https://goo.gl/HBqJUy

 

Calendar_februarie_martie_bounty_2018

Bounty Fair #31: Ediție de Marțișor

24 – 25 februarie 2018

Hai să ne bucurăm împreună, la Bounty Fair, de primăvară!
Vei găsi un târg plin de mărțişoare lucrate manual de către unii dintre cei mai talentați artişti romȃni, ȋntr-o diversitate de stiluri. Pentru că ştim că iţi doreşti să oferi celor dragi mărțişoare deosebite, unicat, lucrate cu pasiune.

Bounty Fair – ediţia nr. 31
Data: 24 – 25 februarie 2018
Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei persoană
Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Brandurile care doresc să participe la târg trebuie sa completeze  formularul de înscriere in preselecție până pe 24 ianuarie 2018. 

Brandurile care completeaza formularul in intervalul 31 ianuarie- 6 februarie si trec de preselectie sunt adaugate pe lista de asteptare (pentru locurile care nu au fost confirmate de catre brandurile selectate).

Toate inscrierile vor primi pe email rezultatul pana pe 9 februarie 2018.

 

Bounty Fair #32: Ediție de Ziua Femeii

3 – 4 martie 2018

Luna martie aduce primele flori de primăvară, soare, sărbători delicate, planuri mărețe şi cȃte şi mai cȃte. La Bounty Fair, ediția de Ziua Femeii, vei găsi tȃrg care reuneşte 60 de artişti români cu mii de creații lucrate manual, cu design propriu, care serbează sărbătoarea de 8 martie, ziua femeii!
Această ediție o ȋnchinăm femeii, mamei, surorii şi prietenei dragi! ♥

Bounty Fair – ediţia nr. 32
Data: 3-4 martie 2018
Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei persoană
Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Brandurile care doresc să participe la târg trebuie să completeze  formularul de înscriere in preselecție  până pe 30 ianuarie 2018. 

Brandurile care completeaza formularul in intervalul 25 ianuarie- 1 februarie si trec de preselectie sunt adaugate pe lista de asteptare (pentru locurile care nu au fost confirmate de catre brandurile selectate).

Toate inscrierile vor primi pe email rezultatul pana pe 1 februarie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.