Expozanti

bounty name fara fundal

 

Editiile Bounty Fair 2018

 

Inainte de fiecare editie Bounty Fair  realizam o preselectie a participantilor care au completat formularul de inscriere pentru editia in curs.

Scopul preselectiei este de a oferi vizitatorilor un targ cu diversitate mare de creatii, pastrand in acelasi timp un stil propriu, unic al Evenimentului Bounty Fair. Totodata, avem grija ca fiecare editie sa ofere noutate, noi colectii, dar mai ales branduri care participa pentru prima data la Bounty Fair.

Misiunea Evenimentului Bounty Fair este, in primul rand, de a promova branduri romanesti talentate, care realizeaza creatii diverse din ariile imbracaminte, incaltaminte  si accesorii vestimentare, bijuterii, obiecte de decor, dar si cosmetice naturale si produse alimentare gourmet. Apoi, dorim sa aratam fiecarui vizitator ca talentul si creativitatea romanilor transforma fiecare obiect intr-o mica opera de arta, plina de pasiune, unicitate si stralucire, iar calitatea acestora este de necontestat.

Atelierele de creatie pentru cei mici completeaza atmosfera prietenoasa a evenimentului si, totodata, le ofera acesta posibilitatea de a gusta din pasiunea creatiei inca de la varste fragede. Unde ii va duce imaginatia si dorinta proprie ramane de vazut.

Dragi branduri romanesti, asigurati-va ca sunteti in baza noastra de date, pentru a primi informatii despre editiie Bounty Fair si perioada de inscrere. Trimiteti-ne un email in care sa ne prezentati creatiile voastre care sa contina un link la o pagina de prezentare a acestora si datele de contact ale persoanei care se ocupa de brand.

Daca doriti sa participati cu un atelier, cu o prezentare inedita a unui produs, cu un proiect, cu o activitate etc. va asteptam cu o prezentare pe adresa de email bountyfair.inscrieri@gmail.com

Locatia: Casa Universitarilor Bucuresti

 

Foto editie la interior:

pr1

Foto editie in aer liber: