Expozanti

bounty name fara fundal

 

Editiile care urmeaza le gasiti mereu publicate aici.

Inainte de fiecare editie Bounty Fair facem o preselectie a participantilor inscrisi pentru acea editie. Va puteti inscrie in preselectie trimitand un email sau completand formularul din dreptul editiei la care doriti sa participati. Preselectia ne ajuta sa oferim o diversitate mare de creatii in cadrul fiecarei editii, sa alegem participantii cu produse care se incadreaza in tematica aleasa pentru fiecare editie, dar si sa colaboram cu cat mai multi artisti de la o editie la alta.

Stabilim o tematica optionala sau mai multe pentru fiecare editie. Tematica este o provocare pe care o adresam artistilor pentru a crea produse noi si unicat pentru editia la care participa. Participantii care accepta provocarea tematicii optionale intra in concurs, doar unul dintre ei fiind ales castigator in sambata editiei.

Asigurati-va ca sunteti in baza noastra de date! Trimiteti-ne un email in care sa ne prezentati creatiile voastre care sa contina un link la o pagina de prezentare a acestora si datele de contact ale persoanei care se ocupa de brand.

Daca doriti sa participati cu un atelier, cu o prezentare inedita a unui produs, cu un proiect, cu o activitate etc. va asteptam cu o prezentare pe adresa de email bountyfair.contact@gmail.com

Locatia este Casa Universitarilor Bucuresti.

Poze editie la interior:

pr1

Poze editie in aer liber:

FotoJet Collage9b