Vizitatori

Bine ai venit la Bounty Fet ptr comunicatair! Ai pasit in comunitatea romanilor creativi, pasionati de handmade si iubitori de frumos!

Te asteptam cu mare bucurie sa-ti aratam ce au mai creat dragii nostri artisti romani, de la bijuterii si haine pentru femei, accesorii trendy pentru domni, jucarii pentru prichindei, pana la prajiturele, cosmetice si obiecte de decor pentru intreaga familie. Desigur, lista de creatii este foarte mare si cuprinde si sute de idei de cadouri de oferit celor mai dragi din viata ta. Toate acestea le gasesti in cadrul targului de design romanesc Bounty Fair.

Apoi, la Bounty Fair gasesti si 15 ateliere de creatie. Unele sunt pentru copii, ajutandu-i sa se distreze si sa isi dezvolte abilitati creative. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care stie sa se bucure de viata. Talentul innascut nu este o cerinta de participare! Atelierele sunt gandite in asa fel incat sa-ti ofere ghidaje si materiale ajutatoare pentru ca tu sa poti crea o mica opera de arta sau ca sa personalizezi un cadou! Trainerii iti sunt mereu alaturi!

Te delectam si cu o zona de restaurant, apartinand de Casa Universitarilor, unde te poti bucura de o mancare in stil romanesc la preturi imbatabile.

La editiile in aer liber, zona de spatiu verde si padure din incinta locatiei va fi amenajata cu hamace, paturi de picnic si pernute.

Tombola te asteapta nerabdatoare la plecare. Aici faci dovada ca ai cumparat ceva din cadrul targului sau ai participat la un atelier si vei putea extrage un biletel. Biletele castigatoare vor fi recompensate pe loc. Pentru extrageri necastigatoare te vom indulci! 😉

Editiile care urmeaza le gasiti mereu publicate aici.

Locatia este Casa Universitarilor Bucuresti.

Newsletter (te informam despre urmatoarele editii, ca sa nu-ti para rau ca le-ai ratat)