Vizitatori

Bine ai venit la Bounty Fair! 

 

Te asteptam cu mare bucurie sa-ti aratam ce au mai creat dragii nostri artisti romani, de la bijuterii si haine pentru femei, accesorii trendy pentru domni, jucarii pentru prichindei, pana la prajiturele, cosmetice si obiecte de decor pentru intreaga familie. Desigur, lista de creatii este foarte mare si cuprinde si sute de idei de cadouri de oferit celor mai dragi din viata ta. Toate acestea le gasesti in cadrul evenimentului de design romanesc Bounty Fair.

Pentru anul 2018 ti-am pregatit 10 editii Bounty Fair, diferite unele de celelalte, unde vei cunoaste zeci de branduri noi si veti reintalni artistii preferati.

La Bounty Fair gasesti si 15 ateliere de creatie, permanente pe durata evenimentului. Unele sunt pentru copii, ajutandu-i sa se distreze si sa isi dezvolte abilitati creative. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care stie sa se bucure de viata. Talentul innascut nu este o cerinta de participare si nici nu este nevoie sa te inscrii in avans, doar sa vii la eveniment cu entuziasmul la purtator.

Te delectam si cu o zona de restaurant, apartinand de Casa Universitarilor, unde te poti bucura de o mancare in stil romanesc la preturi imbatabile.

La editiile in aer liber, zona de spatiu verde si padure din incinta locatiei va fi amenajata cu hamace, paturi de picnic si pernute.

Tombola te asteapta nerabdatoare la plecare. Aici faci dovada ca ai cumparat ceva din cadrul targului sau ai participat la un atelier si vei putea extrage un biletel. Biletele castigatoare vor fi recompensate pe loc. Pentru extrageri necastigatoare te vom indulci! 😉

Editiile Bounty Fair 2018

 

Locatia: Casa Universitarilor Bucuresti

 

Newsletter: ca sa nu ratezi nicio editie Bounty Fair