Regulament Bounty Fair – zona de shopping creativ – cladirea CUB

Va rugam sa cititi regulamentul si lista de sugestii pe care vi le oferim pentru ca voi sa beneficiati de o experienta cat mai placuta in cadrul Bounty Fair.

Nerespectarea regulilor poate duce la incetarea colaborarii noastre pe viitor, la oricare dintre evenimentele pe care le organizam.

REGULAMENT Bounty Fair

 

Plata standului rezervat trebuie facuta pana la termenul mentionat in conditiile de participare. Veti primi pe email factura, daca doriti sa faceti plata prin transfer bancar. Pentru platile numerar veti primi pe email programul de incasare.

Brandurile care isi retrag participarea cu 5 zile inainte de editie, inclusiv, li se va restitui suma achitata in proportie de 70%. Procentul de 30% din suma este comision care revine Evenimentului Bounty Fair pentru acoperirea cheltuielilor de organizare si promovare  online, realizate inainte de eveniment.

– Amenajarea standului se poate face doar in dimineata sambatei in care are loc editia, cand  va asteptam la locatie in jur de orele 8:30  (noi suntem la locatie incepand cu ora 7:30).

– Toate standurile trebuie sa fie complet amenajate intre orele 10:00 si 19:00 (programul de vizitare) in ambele zile de targ. Nu se poate strange standul mai devreme. Cine nu respecta programul nu va mai putea participa la niciun alt eveniment organizat de firma noastra. (Va rugam sa intelegeti ca vizitatorii vin pentru voi si produsele voastre si trebuie sa va gaseasca in intervalul orar anuntat).​

 Cine vine cu masina poate intra in curte pentru a descarca produse. Masina nu se poate parca  pe locurile din fata cladirii, acestea fiind rezervate pentru vizitatori. Gasiti cateva locuri in curtea din spate a locatiei si pe marginea carosabilului.

– La standul vostru veti gasi un print cu numele vostru, care trebuie afisat vizibil pe standul amenajat. Alaturi veti avea factura si regulamentul intern (trebuie citit de catre persoanele care vor sta la stand si sambata vom trece noi sa semneze un reprezentant de stand ca a fost luat la cunosntinta).

-Va vom oferi 2 scaune la fiecare stand. Mese oferim conform tipului de stand ales sau dupa cum am discutat in prealabil (sa aveti la voi fata de masa/material cu care sa acoperiti mesele pe care vi le oferim, pana la podea, ca sa avem o unitate vizuala si sa puteti depozita sub masa orice nu trebuie sa fie la vedere).

Standul trebuie amenajat cat mai frumos cu putinta (tinem cont de acest aspect in preselectiile viitoare): sa fie ordonat in permanenta, aerisit, sa nu contina vizibil obiecte personale, altele decat cele de vanzare (pahare de cafea, servetele, tigari etc.), fara busturi de manechin din plastic. Cutiile si trolerele voastre de transportat produsele nu trebuie sa fie la vedere (le puteti lasa in masina personala sau sub masa de targ pe care o acoperiti cu material lung pana la podea).

– Respectati spatiul alocat pentru standul vostru. Echipa Bounty Fair isi rezerva dreptul de a aduce modificari in aranjamentul oricarui stand  daca va constata ca aceasta nu respecta marimea spatiului ales sau perturba in orice mod activitatea normala a targului.

-Mutarea standului fara aprobarea organizatorilor este interzisa (fie ca este vorba de un schimb intre 2 standuri, fie intr-un loc considerat liber). 

Comercializarea produselelor care nu sunt marca proprie (prin productie sau design) este interzisa.  Profilul targului este exclusiv de design si branduri romanesti. De asemenea, impartirea standului cu un alt expozant se poate face doar in urma aprobarii primite de la organizatori, inainte de editie.

-Organizatorul nu raspunde de legalitatea actelor de comert ale expozantilor.

-Brandurile care au mai participat la Bounty Fair au obligatia de a ne prezenta inainte targ daca au categorii noi de creatii pentru a le juriza. (exemplu: un brand care stim ca face doar haine, daca realizeaza o colectie de palarii trebuie sa ne prezinte colectia la inscriere).

Activitatile promotionale de orice tip (oferirea de flyere/pliante, amplasare roll-up, campanii de informare/stragere de semnaturi etc.) se poate face doar in cadrul standului alocat.

-La stand nu se accepta sisteme de sonorizare, lumanari aprinse sau betisoare parfumate (sau sisteme similare de parfumare camera).

-Nu lipiti sau sprijiniti nimic pe peretii locatiei. Cladirea este de patrimoniu si daca se dovedeste ca ati cauzat daune va trebui sa suportati costurile de reparatie.

– Consumul de mancare la stand este interzis. La demisol este zona de restaurant, deschisa pe toata durata evenimentului. Daca nu aveti un ajutor la stand, puteti ruga pe cineva de la standurile vecine sa va tina putin locul. (Va rugam sa intelegeti ca mancatul la stand este o actiune nepoliticoasa fata de vizitatori, fata de clientii vostri, carora nu trebuie sa le dati impresia in niciun moment ca va deranjeaza).

– Peste noapte, produsele se pot lasa la stand. Cladirea se incuie si o deschidem duminica la ora 8:00, cu acces doar expozantilor pana la ora 10:00. Va rugam sa fiti la standuri si sa le aveti amenajate pana la 9:45.

–  Pe email veti primi cover photo-ul ptr pagina de Facebook si/sau de urcat pe site.  Este esential sa il folositi si in descrierea acestuia va rugam sa faceti trimitere la eventul de pe Facebook si concepeti un mesaj personalizat pentru publicul vostru, prin care ii invitati la targ sa va cunoasca, sa  le prezentati noile colecti, mai ales daca nu aveti expuse creatiile intr-un magazin din capitala. Este important sa anuntati cat mai multi oameni unde va vor gasi.

–  Folosind eventul Facebook al editiei la care luati parte dati invite la prietenii si clientii vostri din Bucuresti si puteti sa-l adaugati pe pagina brandului voastru.  Afla cum aici.

– Va rugam sa postati pe pagina voastra de Facebook poze din cadrul evenimentului, pentru a invita oamenii la eveniment.

 

Bounty Fair se implica foarte mult sa va promoveze brandul si dorim sa ne fiti si voi alaturi in promovarea brandurilor romanesti, a comunitatii de iubitori de creativitate pur romaneasca si productie autohtona. Asta inseamna sa dati share pe pagina voastra la colajul pe care vi-l dedicam, sa folositi cover photo-ul editiei, sa dati invite la oameni, sa concepeti newslettere, sa faceti postari in stil propriu pe retetele se socialize si, nu in ultimul rand, sa comunicati personal participarea voastra la Bounty Fair catre personele cu care interactionati zilnic, care ar fi interesate de comunitatea noastra. 

Numai impreuna putem creste constientizarea sociala ca productiile autohtone sunt calitative, ingenioase, pline de pasiune si creativitate si necesare dezvoltarii societatii.

 

SUGESTII si ALTE INFORMATII:

– sa aveti bani marunt, etichete cu preturi (sugeram sa aveti preturile afisate pe stand pentru ca este obositor pentru un vizitator sa treabuiasca sa intrebe la multe standuri preturile produselor care ii fac cu ochiul, iar unii sunt chiar timizi si iti puteti pierde), pungi in care sa oferiti produsele si carti de vizita sau pliante cu informatii unde va pot gasi online cei interesati.

– Vom instala mai multe surse de curent in fiecare camera. Daca doriti acces la priza veniti cu prelungitor de 3-5 metri, pentru ca s-ar putea sa nu aveti o priza chiar langa stand.

– toalete gasiti una la demisol, langa zona de restaurant si una in celalalt capat al cladirii, langa Sala Mare, cea cu ateliere.

– intrarea la eveniment costa 8 lei/persoana/zi pentru vizitatori, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit. Insa voi puteti sa aveti mai multe ajutoare la stand, care daca nu vin de dimineata la amenajare mergeti voi sa ii luati de la intrare, spunandu-i persoanei de la bilete ca este cu voi la stand. Deci acestia nu trebuie sa achite daca ii luati voi de la intrare si fac parte din echipa voastra.

-Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46) harta Google Mpas aici.

-Restaurantul locatiei Casa Universitarilor va fi deschis pe tot parcursul evenimentului la demisolul cladirii.

Pentru orice informatii nu ezitati sa ne contactati. Echipa Bounty Fair este prezenta pe toata durata editiei, iar pentru urgente ne puteti suna: 0721.046.638 (Andreea Stroe) si 0722.285.374 (Camelia Sirli).

Sa aveti o experienta minunata in cadrul Evenimentului Bounty Fair!

Va multumim ca ne sunteti alaturi! 🙂