Vizitatori

Bine ai venit la Bounty Fair! 

 

Te așteptăm cu mare bucurie să-ți arătăm ce au mai creat dragii noștri artiști români, de la bijuterii și articole de îmbrăcăminte pentru femei, accesorii trendy pentru domni, jucării pentru prichindei, pănă la delicii gourmet, cosmetice și obiecte de decor pentru întreaga familie. Desigur, lista de categorii de creații este foarte mare și cuprinde și sute de idei de cadouri de oferit celor mai dragi din viața ta. Toate acestea le găsești în cadrul Evenimentului de shopping creativ Bounty Fair, unde expun lunar aproximativ 60 de branduri românești.

Pentru anul 2018 ți-am pregătit 10 ediții Bounty Fair, diferite unele de celălalte, unde vei cunoaște zeci de branduri noi și vei reîntâlni artiștii tăi preferați.

 

targ design romanesc bucuresti shopping creativ

 

La Bounty Fair găsești și 15 ateliere de creație, permanente pe durata evenimentului. Unele sunt pentru copii, ajutându-i să își dezvolte abilități creative și să se distreze. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care știe să se bucure de viață. Talentul înnăscut nu este o cerință de participare și nici nu este nevoie să te înscrii în avans, doar să vii la eveniment cu entuziasmul la purtător.

Te delectăm și cu o zonă de restaurant, aparținând de Casa Universitarilor, unde te poți bucura de o mâncare în stil românesc, la prețuri imbatabile.

La edițiile în aer liber, zona de spațiu verde și pădure din incinta locației vor fi amenajate cu hamace, pături de picnic și pernute pentru ca tu să-ți petreci momente relaxante alături de cei dragi.

gradina centrul bucuresti hamace si relaxare

 

Tombola te așteaptă nerăbdătoare la plecare. Aici faci dovada că ai cumpărat ceva din cadrul zonei de shopping creativ sau ai participat la un atelier și vei putea extrage un bilețel. Bilețele câștigătoare vor fi recompensate pe loc. Pentru extrageri necâștigătoare te vom îndulci! 😉

 

Te așteptăm cu mare drag, lună de lună, cu branduri și colecții noi.

Pupici creativi,

Bounty Fair

 

Editiile Bounty Fair 2018

Locatia: Casa Universitarilor Bucuresti

Newsletter: ca sa nu ratezi nicio editie Bounty Fair